fbpx

Aankoopmakelaar


''Voorkom verrassingen en bespaar tijd én geld''

Het kopen van een woning is voor veel mensen een grote stap, en dat begrijpen wij helemaal. Maar toch heb je in de huidige overspannen woningmarkt vaak weinig tijd en moet je vaak snel keuzes maken. Daarnaast komen er veel zaken bij kijken waar je als koper niet altijd evenveel vanaf weet. Maar, maak je dan wel de juiste keuzes? Bied je wel genoeg, of juist veel meer dan de woning waard is? Zijn er geen belangrijke zaken met betrekking tot de woning die je eigenlijk moet weten? Ben je er klaar mee om continu achter het net te vissen? Het inschakelen van hulp bij de aankoop van een woning kan een hoop vervelende verrassingen voorkomen. Wij bij Duinstra Melis Makelaars begeleiden je graag bij de aankoop van je nieuwe woning. Schakel ons in als:

Aankoopcoach en aankoopmakelaar

Het begint met het doorgeven van je zoekprofiel. Op de huidige verkopersmarkt zal een slimme verkoper altijd zoveel mogelijk online een woning aanbieden om de maximale opbrengst uit de markt te halen. Hierdoor zal je in de praktijk vaak zelf de woning net zo snel zien op social media of Funda als wij zelf. Soms zien we een woning wel net even eerder en sturen we de informatie naar je door. Wat we vervolgens voor je doen hangt af van de keuze tussen aankoopcoach of aankoopmakelaar. Weet je nog niet wat beter bij je past? geen probleem, je kan altijd later nog uitbreiden van aankoopcoach naar aankoopmakelaar.

Welke dienst past het beste bij mij?

.

De afhandeling

Is er een overeenstemming? Gefeliciteerd! Maar, er moet juridisch nog wel een ander afgehandeld worden. Om je te behoeden voor eventuele problemen en met oog op onze zorgplicht is de afhandeling van het dossier verplicht wanneer je kiest voor de aankoopcoach. Bij de aankoopmakelaar zijn deze kosten bij de prijs inbegrepen.

 

  • Uitgebreider juridisch onderzoek naar de akten, geschiedenis en zwaarwegende factoren. Denk hierbij aan: wat zegt het bestemmingsplan? Is er bodemonderzoek gedaan? Zijn er publiekrechtelijke beperkingen, erfdienstbaarheden of andere zakelijke rechten?
  • We controleren de opgestelde koopovereenkomst en overige stukken van verkopend makelaar
  • We checken de afrekening en akte van levering van de notaris

 

  • De kosten hiervan bedragen 495,- en worden achteraf bij de notaris voldaan

.

DM WONEN

Bekijk nu ons nieuwste woonmagazine vol inspiratie binnenkijkers, tips, mooie verhalen en meer. Kortom: 100 pagina’s, met liefde geschreven over álles op het gebied van (duurzaam) wonen.

© 2021

Duinstra Melis Makelaars / Privacy statement / Disclaimer

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars