fbpx

Aankoopmakelaar


''Voorkom verrassingen en bespaar tijd én geld met een aankoopmakelaar''

Het aankopen van een woning, bijvoorbeeld bij een huis kopen in Friesland of in Leeuwarden, is voor veel mensen een grote stap, en dat begrijpen wij helemaal. Maar toch heb je in de huidige overspannen woningmarkt vaak weinig tijd en moet je vaak snel keuzes maken. Daarnaast komen er veel zaken bij kijken waar je als koper niet altijd evenveel vanaf weet. Maar, maak je dan wel de juiste keuzes? Bied je wel genoeg, of juist veel meer dan de woning waard is? Zijn er geen belangrijke zaken met betrekking tot de woning die je eigenlijk moet weten? Ben je er klaar mee om continu achter het net te vissen? Het inschakelen van hulp bij de aankoop van een woning kan een hoop vervelende verrassingen voorkomen. Wij bij Duinstra Melis Makelaars begeleiden je graag bij de aankoop van je nieuwe woning. Schakel ons in als:

 

Aankoopmakelaar Friesland

Het begint met het doorgeven van je zoekprofiel. Op de huidige verkopersmarkt zal een slimme verkoper altijd zoveel mogelijk online een woning aanbieden om de maximale opbrengst uit de markt te halen. Hierdoor zal je in de praktijk vaak zelf de woning net zo snel zien op social media of Funda als wij zelf. Soms zien we een woning wel net even eerder en sturen we de informatie naar je door. Wat we vervolgens voor je doen hangt af van de keuze tussen aankoopcoach of aankoopmakelaar. Weet je nog niet wat beter bij je past? geen probleem, je kan altijd later nog uitbreiden van aankoopcoach naar aankoopmakelaar.

Welke dienst past het beste bij mij?

.

De afhandeling na het kopen van een woning

Is er een overeenstemming? Gefeliciteerd! Maar, er moet juridisch nog wel een ander worden afgehandeld. Om je te behoeden voor eventuele problemen en met oog op onze zorgplicht is de afhandeling van het dossier verplicht wanneer je kiest voor de aankoopcoach. Bij de aankoopmakelaar zijn deze kosten bij de prijs inbegrepen.

 

  • Er volgt een uitgebreider (juridisch) onderzoek naar- en controle op het object
  • Begeleiding bij de afwikkeling van de aankoop verband houdende zaken zoals o.a.:
    beoordeling van de koopovereenkomst en overige stukken
  • Het controleren van de akte van levering, het concept van deze akte en de nota van afrekening, op juistheid.
 

Bij de aankoopcoach betaal je in twee termijnen. Vooraf €495,- en achteraf, indien er een woning wordt aangekocht, nogmaals €495,- via de notaris.

.

Aankoopmakelaar Friesland
Aankoopmakelaars Duinstra Melis
© 2024 Duinstra Melis Makelaars

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars