fbpx

Vacature (Assistent) Makelaar

(Assistent) Makelaar bij Duinstra Melis Makelaars...

Ben jij de enthousiaste makelaar die ons verder helpt groeien?

Even over ons...

Duinstra Melis Makelaars is met circa 13 medewerkers één van de grotere makelaars die actief is in de gehele provincie Friesland. Bij Duinstra Melis Makelaars zien we de klant als ons bestaansrecht. We doen er daarom ook alles aan om er bovenuit te springen en een zo hoog mogelijke klanttevredenheid te behalen. We halen alles uit de kast en doen nét even dat stapje extra om niets aan het toeval over te laten en het beste resultaat te behalen voor onze klanten.

 

We doen wat we leuk vinden en waar we in uitblinken. Humor is voor ons belangrijk, we doen ons werk met passie en plezier. Door goed samen te werken – met de juiste specialist op de juiste plaats – kunnen we meer bereiken, we geloven in synergie en een win-win mentaliteit.

 

We zijn er trots op dat we laagdrempelig, creatief en innovatief zijn. Door gewoon onszelf te zijn, doen we het vaak al anders. We blijven vernieuwen, met een divers jong team van creatieve geesten lopen we voorop en blijven we verrassen. Wat we doen, doen we goed, anders doen we het niet.

Om het DM-team uit te breiden en ons marktaandeel verder te vergroten, zoeken we een enthousiaste (Assistent) Makelaar.

Wat we zoeken:
Dit ga je doen als (Assistent) Makelaar:

Afhankelijk van je certificering zijn dit jouw taken:

Wat we bieden:

Solliciteren?

Stuur je CV met korte motivatie naar Duinstra Melis Makelaars, t.a.v. Giorgio Melis: info@duinstramelis.nl (o.v.v. Vacature Makelaar). De sluitingsdatum is vrijdag 12 juli. 

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars