fbpx

Vacature makelaar

Werken bij Duinstra Melis Makelaars...

Ben jij die gedreven én gezellige collega die wij zoeken?

Even over ons...

Met een vestiging in Leeuwarden en Sneek en circa 15 enthousiaste collega’s is Duinstra Melis Makelaars één van de grotere makelaars van Friesland. En we zijn niet zomaar een makelaarskantoor: we houden van innoveren! Met een divers team aan creatieve geesten zorgen we steeds weer voor verrassingen. Mede daardoor hebben we het grootste online bereik van Noord-Nederland opgebouwd én geven onze klanten ons een gemiddelde beoordeling van een 9,5. En daar zijn we super trots op!

 

We willen de allerbeste zijn door het goed te doen en daarmee altijd de hoogste klanttevredenheid halen. De klant is ons bestaansrecht, we laten niets aan het toeval over en blijven onszelf in iedere situatie uitdagen. We geloven er in dat we samen meer bereiken: win-win is altijd ons uitgangspunt. We doen het vaak net even anders. ”We doen het goed of we doen het niet.” Daarbij vinden we het heel belangrijk dat er met plezier en passie wordt gewerkt.

Over jou...

We willen ons team gaan uitbreiden met een Kandidaat Makelaar KRMT of Register Makelaar Taxateur RMT die past binnen ons hechte team. Ben jij die gedreven collega die van aanpakken weet en een commerciële instelling heeft? Geloof je ook in win-win situaties en wil je onze klanten echt goed verder helpen? Houd je wel van een beetje humor en vind je het ook belangrijk lekker jezelf te kunnen zijn? Misschien ben jij wel dat echte mensenmens die wij zoeken!

Wij zoeken iemand die...

Wat bieden wij jou...

Solliciteren?

Stuur je CV met korte motivatie naar Duinstra Melis Makelaars, t.a.v. Giorgio Melis: info@duinstramelis.nl

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars