Makelaar Drachten

Makelaar Drachten | Duinstra Melis Makelaars

Duinstra Melis Makelaars is dé makelaar in Drachten en omgeving. In de huidige markt weten wij ons te onderscheiden van de traditionele makelaars en op bijzondere wijze onze expertises in te zetten. Met ons jonge team vol enthousiasme en passie streven we naar de hoogst haalbare klanttevredenheid, die we met een gemiddelde beoordeling op Funda onderstrepen. Als makelaar gevestigd in Leeuwarden en Sneek kennen wij de provincie en de omgeving van Drachten op ons duimpje, wil je met ons samenwerken? Neem dan contact op om kennis te maken.

Verkoopmakelaar Drachten

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar in Drachten? Duinstra Melis Makelaars heeft jarenlange ervaring als verkoopmakelaar in de regio Drachten. Onze missie is als volgt: “We willen de allerbeste zijn door het goed te doen, hiermee halen we de hoogste klanttevredenheid en behouden we ons bestaansrecht.” Ga jij met ons in zee bij het verkopen van je woning? Dan gaan we samen voor het beste resultaat, het beste bereik en de beste prijs.


Bekijk ons actuele aanbod op de website, via sociale media of neem contact op via 085 130 83 43.

Aankoopmakelaar Drachten

Als aankoopmakelaar in Drachten is Duinstra Melis Makelaars zeer actief en betrokken. Ben je op zoek naar een woning in Drachten, of heb je er al één op het oog? Wij kunnen je bijstaan in het aankoopproces. Het inschakelen van een aankoopmakelaar levert een besparing van gemiddeld 5 tot 6% op, ten opzichte van kopers die geen aankoopmakelaar in de arm genomen hebben. De kosten verdien je dus relatief snel terug! Je vermijdt risico’s zoals:

Het aantal woningen die wij in de verkoop hebben staan is voor ons geen issue. Hoeveel woningen we jaarlijks verkopen in Drachten en omgeving wél. Wij willen niet zomaar een huis verkopen, wij willen joú huis verkopen! Daarom kiezen wij bewust voor een kleiner woningaanbod waardoor er meer ruimte ontstaat voor aandacht, tijd en marketing om jouw woning snel en tegen een hoge prijs te verkopen. 

 

Vanzelfsprekend komen wij graag met jou in contact wanneer je overweegt om jouw woning in Drachten te verkopen. Maar voor mensen die zich herkennen in de onderstaande uitspraken is het wellicht beter dat zij kiezen voor een ander type makelaar: 

De makelaars van Duinstra Melis kennen de woonwijken van Drachten als geen ander, laat je dus adviseren door een van onze specialisten. Neem contact op via 085 130 83 43.

Zoek je een huurwoning in Drachten? Ook daarmee kunnen wij jou helpen.

“Nou, wat een prettig contact hebben wij gehad met deze makelaar. Vanaf het eerste telefoontje altijd goed te woord gestaan. Alle medewerkers zijn super vriendelijk, erg behulpzaam en hebben verstand van zaken. De groepsapp is heel handig; via korte lijnen wordt je op de hoogte gehouden en je kunt er goed terecht met jouw vragen. Er wordt ook goed meegedacht. Ja, ik beveel Duinstra Melis zeker aan!”

Gratis waardebepaling Drachten

Benieuwd hoeveel jouw woning in Drachten waard is? Wij bieden gratis een waardebepaling op maat aan. Geen online testen of tools, maar een vrijblijvend bezoek waarbij de makelaar kosteloos langs komt om kennis te maken, je woning te bekijken en een waardebepaling te maken.

 

Interesse in de waardebepaling, maar woon je niet in Drachten? Geen probleem, Duinstra Melis Makelaars is naast makelaar in Drachten ook actief als makelaar in Leeuwarden, makelaar in Sneek, makelaar in Heerenveen, makelaar in Dokkum, makelaar in Burgum en op nog veel meer locaties. 

© 2024 Duinstra Melis Makelaars