fbpx

Hypotheken

Hypotheken

Het aankopen  van een woning is voor veel mensen een grote beslissing in het leven. Vooral op financieel gebied komt er veel bij kijken. Daarom is een goed advies en het vinden van een passende hypotheek erg belangrijk. Zo zijn onze eigen hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Leeuwarden en Sneek deskundig op het gebied van hypotheken. Ook zijn ze volledig onafhankelijk. 

 

Met ruim 50 hypotheekverstrekkers overziet Hypotheek Visie het gehele aanbod van hypotheken. Hierbij worden rentes en voorwaarden met elkaar vergeleken. Zo vindt Hypotheek Visie de hypotheek die het beste bij jou past. Nieuwsgierig? Het eerste, oriënterende gesprek is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend.

Hypotheekadvies van Hypotheek Visie

Iedereen heeft weer behoefte aan een andere hypotheek. Vandaar dat een goede hypotheek moet passen bij jouw persoonlijk situatie. Ofwel, de manier waarop jij je leven graag zou willen leiden. Hypotheek Visie helpt jou bij het maken van de juiste keuzes, passende bij jouw situatie.

Onze voordelen
  • Professionele hypotheekadviseurs met kennis van zaken
  • Een vaste adviseur, die jouw persoonlijke situatie kent
  • Volledig onafhankelijk met een groot aanbod aan hypotheekverstrekkers

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Maak vrijblijvend een afspraak met één van de hypotheekadviseurs. Ontdek wat de mogelijkheden zijn, die passen bij jouw persoonlijke situatie!

DM WONEN

Bekijk nu ons nieuwste woonmagazine vol inspiratie binnenkijkers, tips, mooie verhalen en meer. Kortom: 100 pagina’s, met liefde geschreven over álles op het gebied van (duurzaam) wonen.

© 2021

Duinstra Melis Makelaars / Privacy statement / Disclaimer

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars