fbpx

Verkoopmakelaar

Duinstra Melis Makelaars - Verkoopmakelaar Friesland

Wil je graag jouw huis verkopen in Friesland en vraag jij je af wat je woning nou écht waard is? Duinstra Melis Makelaars helpt je graag om hier een juiste inschatting van te maken door middel van een geheel vrijblijvende waardebepaling.

Door gebruik te maken van creatieve marketing, de juiste presentatie van jouw woning en uitzonderlijk korte lijntjes voor persoonlijk klantcontact leggen wij de focus op onze kernwaarden: passie, anders, samen en goed. Meer informatie over onze bedrijfsvoering lees je hier. 

De voordelen van Duinstra Melis Makelaars

Persoonlijk en betrokken

Duinstra Melis Makelaars is begonnen als een klein familiebedrijf in Sneek. Hoewel we dit al even niet meer zijn en hard groeien, willen we wel persoonlijk en betrokken blijven. Optimale aandacht voor jou én de de verkoop van jouw huis, dat is waar wij  als makelaardij voor staan. Wij houden van korte lijnen, laagdrempelig contact en een persoonlijke benadering.

Vernieuwend en verfrissend

Wanneer we jouw huis verkopen, zetten we jouw woning echt in de etalage. We trekken alle registers open om jouw huis in Friesland optimaal te presenteren. Professionele foto’s en een unieke video zijn onder andere een onderdeel van ons presentatiepakket.

Sterk in online marketing

Wij hebben als een van de weinige makelaardijen een eigen online marketeer in ons team. Wij hebben dus alle kennis in huis om jouw woning optimaal vindbaar te maken op het internet. Naast Funda zetten wij optimaal in op Google en alle social media kanalen waardoor we een groot publiek bereiken en de kans groter is dat jouw woning onder de aandacht komt bij potentiële kopers.

Optimaal bereikbaar

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Wil je langskomen? Dat kan in overleg altijd. Bel gerust om vrijblijvend een afspraak in te plannen op onze vestiging in Leeuwarden. Of natuurlijk gewoon bij jou aan de keukentafel, wij zijn niet zo moeilijk.

Gediplomeerd en gecertificeerd

Ons kantoor is gediplomeerd en gecertificeerd bij VastgoedCERT en aangesloten bij de brancheorganisatie NVM.

Optimale service tegen een eerlijk prijs

Je ontvangt bij Duinstra Melis Makelaars standaard een uitgebreid presentatie- en marketingpakket en dat tegen een eerlijke prijs. Dit verhoogt de kans op een goede en snelle verkoop. Alleen een vermelding op Funda is – als je het ons vraagt – niet meer van deze tijd.

NVM & FUNDA

Duinstra Melis Makelaars is aangesloten bij NVM, de grootste brancheorganisatie voor makelaars. En natuurlijk ook bij woningplatform Funda.

© 2024 Duinstra Melis Makelaars

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars