Makelaar in Heerenveen - Duinstra Melis Makelaars

Duinstra Melis Makelaars is dé makelaar in Heerenveen en omgeving. In de huidige markt weten wij ons te onderscheiden van de traditionele makelaars en op bijzondere wijze onze expertises in te zetten. Met ons jonge team vol enthousiasme en passie streven we naar de hoogst haalbare klanttevredenheid, die we met een gemiddelde beoordeling van 9,6 op Funda onderstrepen. Als makelaar gevestigd in Leeuwarden en Sneek kennen wij de provincie en de omgeving van Heerenveen op ons duimpje, wil je met ons samenwerken? Neem dan contact op om kennis te maken.

Verkoopmakelaar Heerenveen

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar in Heerenveen? Duinstra Melis Makelaars heeft jarenlange ervaring als verkoopmakelaar in de regio Heerenveen. Onze missie is als volgt: “We willen de allerbeste zijn door het goed te doen, hiermee halen we de hoogste klanttevredenheid en behouden we ons bestaansrecht.” Ga jij met ons in zee bij het verkopen van je woning? Dan gaan we samen voor het beste resultaat, het beste bereik en de beste prijs.

 

Bekijk ons actuele aanbod op de website, via sociale media of neem contact op via 058 203 8000.

 

Makelaar in Heerenveen

"Erg fijne makelaar, denkt mee en vooruit! snel in de communicatie en erg prettig in het contact en samenwerking. Heeft ons zeer goed geholpen bij de verkoop van onze woning."
Klantbeoordeling
Duinstra Melis Makelaars

Aankoopmakelaar Heerenveen

Als aankoopmakelaar in Heerenveen is Duinstra Melis Makelaars zeer actief en betrokken. Ben je op zoek naar een woning in Heerenveen, of heb je er al één op het oog? Wij kunnen je bijstaan in het aankoopproces. Het inschakelen van een aankoopmakelaar levert een besparing van gemiddeld 5 tot 6% op, ten opzichte van kopers die geen aankoopmakelaar in de arm genomen hebben. De kosten verdien je dus relatief snel terug! Je vermijdt risico’s zoals:

Waarom wonen in Heerenveen?

Benieuwd waarom onze klanten kiezen voor Heerenveen? Ten eerste is het de hoofdstad van de mooiste provincie van Nederland. Je vindt er alles wat je nodig hebt, zowel rust als reuring en woningen van alle soorten en maten. Maar, wat zijn volgens Duinstra Melis Makelaars de voordelen van wonen in Heerenveen? Te veel om op te noemen. Dus we sommen een paar op:

Ben je al overtuigd van de voordelen van wonen in Heerenveen? Of wil je meer informatie? Bel ons gerust, of kom langs voor een kopje koffie op ons kantoor in Leeuwarden of Sneek.

Gratis waardebepaling van jouw woning in Heerenveen

Benieuwd hoeveel jouw woning in Heerenveen waard is? Wij bieden gratis een waardebepaling voor jouw huis op maat aan. Geen online testen of tools, maar een vrijblijvend bezoek waarbij de makelaar kosteloos langs komt om kennis te maken, je woning te bekijken en een waardebepaling te maken.

 

Interesse in de waardebepaling, maar woon je niet in Heerenveen? Geen probleem, Duinstra Melis Makelaars is naast makelaar in Heerenveen ook actief als makelaar in Sneek, makelaar in Drachten, makelaar in Dokkum, makelaar in Leeuwarden, makelaar in Burgum en op nog veel meer locaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *