fbpx

Makelaar Heerenveen

Makelaar Heerenveen - Duinstra Melis Makelaars

Duinstra Melis Makelaars is dé makelaar in Heerenveen en omgeving. In de huidige markt weten wij ons te onderscheiden van de traditionele makelaars en op bijzondere wijze onze expertises in te zetten. Duinstra Melis is een begrip in Friesland en we zijn erg trots op het marktaandeel wat we de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Met ons jonge team streven we iedere dag vol passie en enthousiasme naar de hoogst haalbare klanttevredenheid, die we met onze geweldige klantbeoordelingen kunnen onderstrepen. Als makelaar gevestigd in Leeuwarden kennen wij de provincie en de omgeving van Heerenveen op ons duimpje. Wil je met ons samenwerken? Neem dan contact op om kennis te maken.

Verkoopmakelaar Heerenveen

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar in Heerenveen? Duinstra Melis Makelaars heeft jarenlange ervaring als verkoopmakelaar in de regio Heerenveen. Onze missie is als volgt: “We willen de allerbeste zijn door het goed te doen, hiermee halen we de hoogste klanttevredenheid en behouden we ons bestaansrecht.” Ons ultieme doel is om jou als klant volledig te ontzorgen. Je ziet dit terug in hoe wij met jou als klant omgaan, in de manier waarop wij onze afspraken nakomen, in onze unieke manier van woningpresentatie en in onze ijzersterke marketingstrategie. Wij zeggen niet alleen dat we het anders doen, maar we doen het ook echt anders. Je merkt dit tijdens het gehele verkoopproces en tijdens het ongedwongen, laagdrempelige contact met de makelaar of één van zijn/haar collega’s op kantoor.

Neem zeker eens een kijkje bij het actuele aanbod op onze website en social media. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op: 058 203 8000.

 

 

Aankoopmakelaar Heerenveen

Als aankoopmakelaar in Heerenveen is Duinstra Melis Makelaars zeer actief en betrokken. Ben je op zoek naar een woning in Heerenveen, of heb je er al één op het oog? Wij kunnen je bijstaan in het aankoopproces. Het inschakelen van een aankoopmakelaar levert een besparing van gemiddeld 5 tot 6% op, ten opzichte van kopers die geen aankoopmakelaar in de arm genomen hebben. De kosten verdien je dus relatief snel terug! Je vermijdt risico’s zoals:

"Erg fijne makelaar in Heerenveen, denkt mee en vooruit! snel in de communicatie en erg prettig in het contact en samenwerking. Heeft ons zeer goed geholpen bij de verkoop van onze woning."
Klantbeoordeling
Duinstra Melis Makelaars

Waarom wonen in Heerenveen? Als makelaar Heerenveen vertellen we je meer

Benieuwd waarom onze klanten kiezen voor Heerenveen? Ten eerste is het dé sportstad van de van Nederland. Je vindt er alles wat je nodig hebt, zowel rust als reuring en woningen van alle soorten en maten. Maar, wat zijn volgens Duinstra Melis Makelaars de voordelen van wonen in Heerenveen? Te veel om op te noemen. Dus we sommen een paar op

Ben je al overtuigd van de voordelen van wonen in Heerenveen? Of wil je meer informatie? Bel ons gerust, of kom langs voor een kopje koffie op ons kantoor in Leeuwarden.

Bij makelaar Heerenveen gratis waardebepaling van jouw woning

Benieuwd hoeveel jouw woning in Heerenveen waard is? Wij bieden gratis een waardebepaling voor jouw huis op maat aan. Geen online testen of tools, maar een vrijblijvend bezoek waarbij de makelaar kosteloos langs komt om kennis te maken, je woning te bekijken en een waardebepaling te maken.

 

Interesse in de waardebepaling, maar woon je niet in Heerenveen? Geen probleem, Duinstra Melis Makelaars is naast makelaar in Heerenveen ook actief als makelaar in Sneek, makelaar in Drachten, makelaar in Dokkum, makelaar in Leeuwarden, makelaar in Burgum en op nog veel meer locaties.

© 2024 Duinstra Melis Makelaars

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars