Makelaar Burgum

Makelaar Burgum | Duinstra Melis Makelaars

Duinstra Melis Makelaars is dé makelaar in Burgum en omgeving. In de huidige markt weten wij ons te onderscheiden van de traditionele makelaars en op bijzondere wijze onze expertises in te zetten. Met ons jonge team vol enthousiasme en passie streven we naar de hoogst haalbare klanttevredenheid, die we met een gemiddelde beoordeling op Funda onderstrepen. Als makelaar gevestigd in Leeuwarden kennen wij de provincie en de omgeving van Burgum op ons duimpje, wil je met ons samenwerken? Neem dan contact op om kennis te maken.

Ben je op zoek naar een makelaar in Burgum van de ‘oude stempel’ ? Dan passen wij waarschijnlijk niet goed bij elkaar. Geloof je in vernieuwing, creativiteit en ‘out of the box’ denken? Lees dan nog even verder! Onze aanpak is vernieuwend en sluit naadloos aan bij het internettijdperk van de dag van vandaag. Natuurlijk gebruiken we ook nog de traditionele methodes: zoals Funda en een TE-KOOP bord in de tuin. Maar er is nog zoveel meer en daar zetten wij op in. Wij doen net een stapje harder voor jou en wij denken altijd een aantal stappen vooruit.

Verkoopmakelaar Burgum

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar in Burgum? Duinstra Melis Makelaars heeft jarenlange ervaring als verkoopmakelaar in de regio Burgum. Onze missie is als volgt: “We willen de allerbeste zijn door het goed te doen, hiermee halen we de hoogste klanttevredenheid en behouden we ons bestaansrecht.” Ga jij met ons in zee bij het verkopen van je woning? Dan gaan we samen voor het beste resultaat, het beste bereik en de beste prijs.


Bekijk ons actuele aanbod op de website, via sociale media of neem contact op via 085 130 83 43.

“De verwachtingen waren hoog en die zijn uitgekomen! We zijn erg blij over de geboden diensten. Deze makelaar is een aanrader!”

Aankoopmakelaar Burgum

Als aankoopmakelaar in Burgum is Duinstra Melis Makelaars zeer betrokken en actief. Ben je op zoek naar een woning in Burgum, of heb je er al één op het oog? Wij kunnen je bijstaan in het gehele aankoopproces. Het inschakelen van een aankoopmakelaar levert een besparing van gemiddeld 5 tot 6% op, ten opzichte van kopers die geen gebruik maken van een aankoopmakelaar.

 

De makelaars van Duinstra Melis kennen de buurten van Burgum als geen ander, laat je dus adviseren door een van onze specialisten. Neem contact op via 085 130 83 43.

 

Zoek je een huurwoning in Burgum? Ook daarmee kunnen wij jou helpen.

 

Makelaar Burgum met gratis waardebepaling

Benieuwd hoeveel jouw woning in Burgum waard is? Wij bieden een gratis waardebepaling aan. Geen online testen of tools, maar een vrijblijvend bezoek waarbij de makelaar kosteloos langs komt om kennis te maken, je woning te bekijken en een waardebepaling te maken.

 

Interesse in de waardebepaling, maar woon je niet in Burgum? Geen probleem, Duinstra Melis Makelaars is naast makelaar in Burgum ook actief als makelaar in Leeuwarden, makelaar in Sneek, makelaar in Drachten, makelaar in Heerenveen, makelaar in Dokkum en op nog veel meer locaties.

© 2024 Duinstra Melis Makelaars