Makelaar Burgum nodig?

Waarschijnlijk zocht je in Google op ‘makelaar Burgum’ of niet? Nou zitten er diverse makelaars in Burgum, maar Duinstra Melis Makelaars is dé makelaar in Burgum en omgeving die het anders dan anders aanpakt. En daar hebben we succes mee. Uiteraard zijn we ook actief in de dorpen rondom Burgum zoals Sumar, Suwald, Garyp, Noardburgum, De Westereen, Feanwalden, Feanwaldsterwal en Hurdegaryp.

Ben je op zoek naar een makelaar in Burgum die werkt volgens de traditionele manier zoals we die allemaal kennen? Dan is het misschien beter om contact op te nemen met een andere makelaar. Zoek je een makelaar die zich onderscheid in originaliteit en creativiteit, lees dan verder. Onze aanpak is vernieuwend en sluit naadloos aan bij het internettijdperk van vandaag de dag. Natuurlijk gebruiken we ook nog de traditionele methoden, bijvoorbeeld Funda, maar er is zoveel meer dan dat en daar zetten wij hoog op in. Wij doen net dat stapje harder voor je en wij denken altijd een aantal stappen vooruit. Dit met maar 1 doel en dat is het snel verkopen van jouw woning tegen een zo hoog mogelijke prijs.

Geloof jij dat verkopen van je woning ook anders kan dan je normaal van een makelaar gewend bent of heb je eerst zelf een aankoopmakelaar nodig? We hebben onze diensten geprobeerd zo goed mogelijk weer te geven in een korte animatie video, waarin de werkwijze van Duinstra Melis Makelaars stap voor stap uitgelegd wordt. Kijk hier waarom wij dé makelaar in Burgum zijn!

Huis verkopen Burgum?

Alleen een te koop bord op je raam of  in de tuin en je huis op Funda plaatsen werkt al lang niet meer en dat geldt natuurlijk ook voor Burgum. Wil je je huis snel en goed verkopen dan komt er aanzienlijk meer bij kijken. En daarom pakken wij het totaal anders aan. Wij willen ons graag onderscheiden van onze collega makelaars uit Burgum en hebben daarom de onderstaande 5 pijlers in het leven geroepen, oftewel de 5 P’s.

  • Passie – de innerlijke drive voor ons vak waardoor wij net even dat stapje extra zetten om jouw huis te verkopen
  • Presentatie – we presenteren je huis zo mooi dat je nog spijt krijgt dat je gaat verhuizen!
  • Promotie – ons omvangrijke (online) marketingplan zorgt ervoor dat de kans op een goede en snelle verkoop aanzienlijk toeneemt
  • Participatie – we betrekken je volop bij de verkoop van jouw huis. Je krijgt van ons optimale aandacht en begeleiding
  • Prijs – een reële vraagprijs is ontzettend belangrijk. Zo vergroot je de kans op een snelle en goede verkoop
Een groot aantal woningen in de verkoop nemen is voor ons geen doel op zich, we verkopen liever veel huizen. We graag ook jouw huis zo snel mogelijk verkopen en niet ‘zomaar een huis’. Minder woningen in de verkoop betekent meer aandacht, tijd en marketing voor jou en jouw woning met als resultaat een snelle verkoop tegen een voor jou gunstige prijs.

Natuurlijk willen wij je graag ondersteunen bij het verkopen van je huis in Burgum en omgeving. Toch zijn wij van mening dat wanneer je je herkent in 1 van de onderstaande uitspraken, het wellicht beter is om een andere makelaar te vragen om jouw woning in de verkoop te zetten.

  • We zetten gewoon hoog in met de vraagprijs, zakken kan altijd nog….
  • Lukt het niet om ons huis te verkopen dan is dat niet erg….we hoeven niet perse weg…
  • Er hoeft maar 1 gek de hoofdprijs te betalen….
  • Het maakt ons niet uit wanneer ons huis verkocht wordt, we hebben alle tijd…
Ook in Burgum is de woningmarkt moeilijk geweest de afgelopen jaren. Toch geloven wij dat het nog steeds mogelijk om de woningen snel en tegen een goede prijs te verkopen. Hoe we dat denken te doen? Door ‘out of the box’ te denken en de verkoop van jouw huis anders aan te pakken en volop in te zetten op slimme online marketing.

Alles op het internet draait om vinden en gevonden worden, dit geldt ook voor jouw huis. Zo heb je ons waarschijnlijk ook gevonden toen je zocht op ‘makelaar Burgum’.

Wil je meer weten over hoe wij jouw huis verkopen? Bekijk dan ons stappenplan of maak geheel vrijblijvend een afspraak met ons.,

Naast Makelaar Burgum zijn wij ook actief als: