Makelaar Trynwâlden nodig?

De kans is groot dat je via Google op de woorden ‘makelaar Trynwâlden’ of een vergelijkbare zoekterm zocht en daardoor bij ons uit bent gekomen. Duinstra Melis Makelaars is de eerste makelaar die zich met een fysiek kantoor heeft gevestigd in Trynwâlden (in de oude melkfabriek te Gytsjerk) om vanuit daar actief de markt te kunnen bedienen in de dorpen Gytsjerk, Oentsjerk, Readtsjerk, Tytsjerk, Mûnein, Âldtsjerk, Ryptsjerk en Hurdegaryp. Daarnaast hebben we nog een kantoren in Sneek en Leeuwarden.

Maar los van ons fysieke makelaarskantoor in Trynwâlden onderscheiden we ons met name door onze werkwijze, een werkwijze die nauw aansluit bij de dag van vandaag. Het internet speelt hierbij een belangrijke rol. Geloof je niet in de kracht van het internet, dan is het wellicht beter om te kiezen voor een andere makelaar. Ben je nieuwsgierig geworden naar een makelaar die het op een originele en creatieve manier aanpakt, lees dan nog even verder.

Natuurlijk is ook bij ons Funda een belangrijk onderdeel binnen ons verkooppakket, maar er komt zoveel meer bij kijken. Hoe wordt de woning gepresenteerd bijvoorbeeld en hoe breng je die bij jouw doelgroep snel en effectief onder de aandacht. Maar wij doen ook net dat stapje harder voor je! We zijn immers een klein kantoor en hebben daarom meer tijd voor je. Dit met maar 1 doel en dat is het snel verkopen van jouw woning tegen een zo hoog mogelijke prijs.

Ben jij ervan overtuigd dat het verkopen van je huis in Trynwâlden ook op een andere manier kan dan je van de meeste andere makelaars gewend bent?  We hebben onze werkwijze eenvoudig en kort geprobeerd uit te leggen in een korte, maar leuke animatie video. Kijk hier waarom wij dé makelaar in Trynwâlden zijn! Heb je juist een aankoopmakelaar nodig? Lees dan even verder op de pagina aankoopmakelaar Trynwâlden.

Wonen in Trynwâlden

In  het noordelijke gedeelte van de gemeente Tytsjerkstradiel en aan de rand van de Friese Wâlden ligt Trynwâlden, een streek bestaande uit een 8-tal dorpen waarvan enkele gelegen zijn op een zandrug. Trynwâlden is door haar prachtige bebossing en het vele groen een bijzonder geliefde streek om te wonen, zeker ook voor mensen die vanuit de stad voor het platteland hebben gekozen. De dorpen in Trynwâlden, bestaande uit Tytsjerk, Gytsjerk, Âldtsjerk, Oentsjerk, Ryptsjerk, Readtsjerk, Mûnein en Wyns, liggen gemiddeld allemaal op slecht 10 tot 15 autominuten van de Friese hoofdstad Leeuwarden en op 5 minuten van Hurdegaryp.

Duinstra Melis Makelaars heeft er voor gekozen om zich te vestigen in ‘it âlde molkfabryk (de oude melkfabriek), een prachtig oud pand die inmiddels volledig gerenoveerd en omgetoverd is tot een verzamelgebouw voor diverse lokale bedrijven. Vanachter ons bureau hebben we een prachtig weids uitzicht over de Ryptsjerker polder, de polder waar het vaak als één van de eerste plaatsen in Nederland mogelijk is om te schaatsen op natuurijs.

Maar behalve it âlde molkfabryk zijn er meer historische panden in Trynwâlden bewaard gebleven, denk bijvoorbeeld aan landgoed Stania State. Op dit landgoed kun je niet alleen heerlijk wandelen door de bossen, maar nadien ook genieten van een heerlijk kopje koffie, een glas wijn of een diner.

Het ‘centrum’ van de streek Trynwâlden bevindt zich eigenlijk in de 2 grootste dorpen Oentsjerk en Gytsjerk. Hier bevinden zich een aantal winkels waaronder een bakker en een supermarkt. In slechts 10 minuten ben je in Burgum of Leeuwarden waar in beide plaatsen meerdere supermarkten en grote winkels te vinden zijn waaronder de Action en de Lidl of de Aldi.

Ook voor de  kinderen kun je in Trynwâlden te kust en te keur. Zo heeft de streek een eigen voetbalvereniging, een volleybalvereniging, een mountainbikevereniging en is er de mogelijkheid voor kinderen om paard of pony te rijden. In de zomer kunnen de kinderen zich bij mooi weer helemaal uitleven in het buitenzwembad in Gytsjerk. Nagenoeg alle dorpen beschikken over 1 of meerdere basisscholen. Voor het middelbare onderwijs zijn de kinderen aangewezen op Leeuwarden of Burgum.

Voor meer informatie over Trynwâlden of 1 van de dorpen binnen deze streek, kijk dan eens op de website van Trynwâlden.

Huis verkopen Trynwâlden?

Tijden waarin een te koop bord in de tuin en een advertentie op Funda voldoende was zijn voorbij, dat realiseren de meeste mensen zich inmiddels wel. Tussen het grote aanbod van huizen zal jouw huis op moeten vallen. Dat vraagt een andere aanpak en daarmee willen wij ons dan ook graag onderscheiden van andere makelaars in Trynwâlden en omgeving. De hieronder genoemde 5 speerpunten geven kort maar krachtig weer waar wij als makelaar in Trynwâlden voor staan. Wij noemen deze ook wel de 5 P’s.

  • Passie – de innerlijke drive voor ons vak waardoor wij net even dat stapje extra zetten om jouw huis te verkopen
  • Presentatie – we presenteren je huis zo mooi dat je nog spijt krijgt dat je gaat verhuizen!
  • Promotie – ons omvangrijke (online) marketingplan zorgt ervoor dat de kans op een goede en snelle verkoop aanzienlijk toeneemt
  • Participatie – we betrekken je volop bij de verkoop van jouw huis. Je krijgt van ons optimale aandacht en begeleiding
  • Prijs – een reële vraagprijs is ontzettend belangrijk. Zo vergroot je de kans op een snelle en goede verkoop

Wij willen ook bewust niet werken met een al te grote woningportefeuille, dat gaat ten koste van de aandacht die wij aan jou als klant en aan je woning kunen geven. Hierdoor kunnen wij de voortgang van de verkoop van jouw huis beter monitoren en meer tijd steken in de marketing. Uiteindelijk wil je niet alleen dat je huis snel verkocht wordt, maar natuurlijk ook tegen een goede prijs.

Wij willen natuurlijk iedereen graag helpen bij de verkoop van zijn of haar huis in Trynwâlden en omgeving. Toch menen wij dat wanneer je je herkent in 1 van de onderstaande uitspraken, een ander type makelaar misschien toch beter bij je zou passen.

  • We zetten gewoon hoog in met de vraagprijs, zakken kan altijd nog….
  • Lukt het niet om ons huis te verkopen dan is dat niet erg….we hoeven niet perse weg…
  • Er hoeft maar 1 gek de hoofdprijs te betalen….
  • Het maakt ons niet uit wanneer ons huis verkocht wordt, we hebben alle tijd…

Net als overal is ook in Trynwâlden de huizenmarkt moeilijk geweest de afgelopen 6 jaar. Tijden zijn veranderd en de belachelijke prijzen die soms voor een woning betaald werden behoren tot de verleden tijd. Je huis snel en tegen een goede prijs te verkopen is natuurlijk nog steeds mogelijk. Het doen van de juiste dingen die jouw huis onderscheiden van de rest zorgt ervoor dat je verkoopkansen aanzienlijk toenemen. Een makelaar van vandaag moet niet alleen meer makelaar zijn, maar ook marketeer. En wij durven wel te zeggen dat we dat zijn!

De website van Duinstra Melis Makelaars wordt op vele zoekwoorden en zoekwoordcombinaties gevonden op het internet en dat is geen toeval. Dat heeft met online marketing te maken en deze kennis zetten we ook in bij de verkoop van jouw huis.

Wil je meer weten over onze unieke werkwijze? Bekijk dan ons stappenplan of maak geheel vrijblijvend een afspraak met ons.

Naast Trynwâlden zijn wij als makelaar ook actief als: