Makelaar Sneek

Makelaar Sneek - Duinstra Melis Makelaars

Duinstra Melis Makelaars is dé makelaar in Sneek en omgeving. In de huidige markt weten wij ons te onderscheiden van de traditionele makelaars en op bijzondere wijze onze expertises in te zetten. Met ons jonge team vol enthousiasme en passie streven we naar de hoogst haalbare klanttevredenheid, die we met een gemiddelde beoordeling op Funda onderstrepen. Als makelaar in omgeving Sneek zijn wij erg bekend in de stad, wil je met ons samenwerken? Neem dan contact op om kennis te maken.

Verkoopmakelaar Sneek

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar in omgeving Sneek? Duinstra Melis Makelaars heeft jarenlange ervaring als verkoopmakelaar in Sneek en omgeving. Onze missie is als volgt: “We willen de allerbeste zijn door het goed te doen, hiermee halen we de hoogste klanttevredenheid en behouden we ons bestaansrecht.” Wil je samenwerken met ons bij het verkopen van je woning? Dan gaan we samen voor het beste resultaat, een groot bereik en de beste prijs.

 

Bekijk ons actuele aanbod op de website of neem contact op. Wil je als eerste op de hoogte zijn van ons nieuwe aanbod? Volg ons dan op social media.

 

 

Aankoopmakelaar Sneek

Als aankoopmakelaar in omgeving Sneek is Duinstra Melis Makelaars zeer actief en betrokken. Een woning aankopen met hulp van een makelaar geeft vertrouwen in de koop en geeft ondersteuning in het proces. Het inschakelen van een aankoopmakelaar levert een besparing van gemiddeld 5 tot 6% op, ten opzichte van kopers die geen aankoopmakelaar in de arm genomen hebben. De kosten verdien je dus relatief snel terug! Je vermijdt risico’s:

De makelaars van Duinstra Melis kennen de woonwijken van Sneek als geen ander, laat je dus adviseren door een van onze specialisten.

Zoek je een huurwoning in Sneek? Ook daarmee kunnen wij jou helpen.

Makelaar Sneek

Waarom wonen in Sneek?

Wonen in Sneek, dat klinkt als een droom voor veel Friezen. Een mooie, levendige stad, omringd door de mooiste natuurgebieden van Friesland én natuurlijk: water. Het is een echte watersportstad. Niet alleen maakt Sneek deel uit van de elf steden, ook is er zomers genoeg te beleven in en rondom het water. Het Sneekermeer is een van de belangrijkste meren in Friesland en heeft veel watersportvoorzieningen. Elk jaar zijn er rondom Sneek dus genoeg evenementen, waaronder de Sneekweek, het SKS Skûtsjesilen, De (fiets)Elfstedentocht, andere vormen van de Elfstedentocht en nog veel meer.

Bomvol horecagelegenheden en ontzettend veel mooie huizen is het een voorrecht om in Sneek te wonen. Als makelaar zijn wij actief in Sneek en is onze etalage hier te vinden aan de 2e Oosterkade 5 A. 

Makelaar Sneek met onderscheidend vermogen

Wij zeggen niet alleen dat we het anders doen, maar we doen het ook echt anders. Je merkt dit tijdens het gehele verkoopproces. Duinstra Melis Makelaars probeert zich al jaren te onderscheiden ten opzichte van andere makelaars in Friesland. Met onze ijzersterke marketing en vele volgers op social media lopen we voor op de rest. Niks is ons te gek: regelmatig maken we opvallende woningvideo’s en spelen we in op actualiteiten. We blijven om ons heen kijken en weten hoe we onze doelgroep moeten bereiken. We vinden het leuk om creatief te zijn en out of the box te denken. Zo kennen mensen Duinstra Melis Makelaars.

Gratis waardebepaling in Sneek

Benieuwd hoeveel jouw woning in Sneek waard is? Wij bieden gratis een waardebepaling voor jouw huis op maat aan. Geen online testen of tools, maar een fysiek bezoek waarbij de makelaar kosteloos langskomt om de waarde van jouw woning te bepalen.  

Interesse in de waardebepaling, maar woon je niet in Sneek? Geen probleem, Duinstra Melis Makelaars is naast actief makelaar in Sneek ook actief als makelaar in Leeuwarden, makelaar in Drachten, makelaar in Dokkum, makelaar in Heerenveen, makelaar in Burgum en op nog veel meer locaties.

© 2024 Duinstra Melis Makelaars

©2024 Duinstra Melis Makelaars / Privacy statement / Disclaimer / Partners