fbpx

Huis te koop Leeuwarden

Vind jouw nieuwe koopwoning in Leeuwarden met Duinstra Melis

Op huizenjacht in Leeuwarden? Een mooie zoektocht. Misschien ben je al interessante woningen tegengekomen. Over één nacht ijs wil je niet gaan. Maar door de huidige woningmarkt  ‘moet’ je soms snel beslissen. Wij helpen je graag je droomwoning te vinden. Er zijn prachtige huizen te koop in Leeuwarden en wij weten ze voor je te vinden. Neem gerust eens contact met ons op. 

Woning kopen in Leeuwarden met hulp van aankoopmakelaar

Een woning kopen doe je niet elke dag. Je hebt wel ideeen hoe jouw droomhuis er uit moet zien en in welke wijk in Leeuwarden je zou willen wonen. Maar er zijn ook genoeg waar je misschien nog niet eens bij stil hebt gestaan. Een aankoopmakelaar in de arm nemen is dan ook echt aan te raden. Onze makelaars zorgen dat je niet meer achter het net vist en je niet meer gaat bieden dan het huis waard is. Vervelende verrassingen komen dan ook niet aan de orde. Lees hier meer over onze rol als aankoopmakelaar in jouw zoektocht naar een koophuis in Leeuwarden.

Welke hypotheek past bij mij?

Uiteindelijk koop je de woning op basis van je gevoel. Het wordt je nieuwe thuis dus thuis voelen moet je je er wel voelen. Maar financieel moet het plaatje ook kloppen. Welke hypotheek past bij jou en ouw situatie? Het is goed om uitgebreid advies over een passende hypotheek in te winnen van een hypotheekadviseur. Ook als je je huidige woning gaat verkopen.

Over Duinstra Melis

  • Best beoordeelde makelaar (al 4 jaar op een rij)
  • Snelst verkopende makelaar
  • Uniek marketingpakket
  • Krachtige social media

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars