Makelaar Hurdegaryp

Makelaar Hurdegaryp | Duinstra Melis Makelaars

Dé makelaar in Hurdegaryp

In de huidige markt weten wij ons te onderscheiden van de traditionele makelaars en op bijzondere wijze onze expertises in te zetten. Met ons jonge team vol enthousiasme en passie streven we naar de hoogst haalbare klanttevredenheid, die we met een gemiddelde beoordeling op Funda onderstrepen. Als makelaar gevestigd in Leeuwarden kennen wij de provincie en de omgeving van Hurdegaryp op ons duimpje, wil je met ons samenwerken? Neem dan contact op om kennis te maken.

Waarom wonen in Hurdegaryp?

Hurdegaryp (Hardegarijp) wordt ook wel de ‘poarte van de walden’ genoemd. Het ligt mooi centraal in Friesland. Je bent in slechts 10 minuten in Burgum of Leeuwarden en Hurdegaryp beschikt zelfs over een eigen treinstation waar de trein tussen Leeuwarden – Groningen meerdere malen voorbij komt.

Het dorp, waar veel forenzen wonen die werkzaam zijn in Leeuwarden, telt ongeveer 5000 inwoners en beschikt over een ruim arsenaal aan voorzieningen. Zo beschikt Hurdegaryp over enkele supermarkten, winkeltjes, kerken en basisscholen. Daarnaast is het dorp rijk aan een diversiteit aan (sport)verenigingen en heeft het een eigen voetbalclub V.V.Hurdegaryp.

Houd je van rust en natuur? Hurdegaryp ligt aan de rand van De Walden en binnen 5 fietsminuten bevindt je je in natuurgebied het Bûtefjild. Gedurende deze route kom je door de prachtige Friese dorpjes Gytsjerk, Munein, Oenkerk en Âldsjerk. Fiets of rij je richting Tytsjerk dan tref je de knusse friese dorpjes Suwald en Leatse Geast aan. Gedurende de winterse periodes waarin het stevig vriest, kun je gebruik maken van de ijsbaan van Hurdegaryp.

Verkoopmakelaar Hurdegaryp

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar in Hurdegaryp? Duinstra Melis Makelaars heeft jarenlange ervaring als verkoopmakelaar in de regio Hurdegaryp. Onze missie is als volgt: “We willen de allerbeste zijn door het goed te doen, hiermee halen we de hoogste klanttevredenheid en behouden we ons bestaansrecht.” Ga jij met ons in zee bij het verkopen van je woning? Dan gaan we samen voor het beste resultaat, het beste bereik en de beste prijs.

 

Bekijk ons actuele aanbod op de website, via sociale media of neem contact op via 085 130 83 43.

Wij zijn enorm tevreden over de samenwerking. Vragen werden snel beantwoord en ze hielden ons goed op de hoogte van alles. Ze werken veel met social media en dat was voor ons een pluspunt. Een volgende keer zeker weer Duinstra Melis!

Aankoopmakelaar Hurdegaryp

Als aankoopmakelaar in Hurdegaryp is Duinstra Melis Makelaars zeer actief en betrokken. Ben je op zoek naar een woning in Hurdegaryp, of heb je er al één op het oog? Wij kunnen je bijstaan in het aankoopproces. Het inschakelen van een aankoopmakelaar levert een besparing van gemiddeld 5 tot 6% op, ten opzichte van kopers die geen aankoopmakelaar in de arm genomen hebben.

Gratis waardebepaling van je woning in Hurdegaryp?

Benieuwd hoeveel jouw woning in Hurdegaryp waard is? Wij bieden gratis een waardebepaling op maat aan. Geen online testen of tools, maar een vrijblijvend bezoek waarbij de makelaar kosteloos langs komt om kennis te maken, je woning te bekijken en een waardebepaling te maken.

 

Interesse in de waardebepaling, maar woon je niet in Hurdegaryp? Geen probleem, Duinstra Melis Makelaars is naast makelaar in Hurdegaryp ook actief als makelaar in Leeuwarden, makelaar in Sneek, makelaar in Drachten, makelaar in Heerenveen, makelaar in Burgum en op nog veel meer locaties.

© 2024 Duinstra Melis Makelaars