Makelaar Hurdegaryp nodig?

De kans is groot dat je op zoek was in Google naar makelaar Hurdegaryp. Er bevinden zich enkele makelaars die gevestigd en/of werkzaam zijn in Hurdegaryp. Duinstra Makelaars is met vestigingen in Burgum en Leeuwarden erg actief als makelaar Hurdegaryp en omgeving.

Voel je je prettig bij een meer traditionele makelaar? Dan is het wellicht beter om voor een andere makelaar in Hurdegaryp of omgeving te keizen. Ben je op zoek naar creativiteit en vernieuwing, lees dan nog even verder. Onze aanpak is verfrissend waarbij we de traditionele manieren waaronder Funda inzetten gecombineerd met een vernieuwend marketingplan. Wij proberen voortdurend vooruit te denken en zijn continue bezig om te kijken hoe we jouw huis beter en sneller kunnen verkopen. Daar is iedereen bij gebaat.

Denk jij ook dat het verkopen van je huis anders kan of heb je een aankoopmakelaar nodig? Bekijk hieronder eerst onze videocommercial waarin we stap voor stap uitleggen wat we doen en hoe we werken.

Wonen in Hurdegaryp

Hurdegaryp (voorheen Hardegarijp) en ook wel de ‘poarte van de walden’ genoemd, ligt mooi centraal in Friesland. Je bent in slechts 10 minuten in Burgum of Leeuwarden en Hurdegaryp beschikt zelfs over een eigen treinstation waar ieder uur de trein tussen Leeuwarden – Groningen meerdere malen voorbij komt.

Het dorp, waar veel forenzen wonen die werkzaam zijn in Leeuwarden, telt ongeveer 5000 inwoners en beschikt over een ruim arsenaal aan voorzieningen. Zo beschikt Hurdegaryp over enkele supermarkten, winkeltjes, kerken en basisscholen. Daarnaast is het dorp rijk aan een diversiteit aan (sport)verenigingen en heeft het een eigen voetbalclub V.V.Hurdegaryp.

Houd je van rust en natuur? Hurdegaryp ligt aan de rand van De Walden en binnen 5 fietsminuten bevindt je je in natuurgebied het Butefjild. Gedurende deze route kom je door de prachtige Friese dorpjes Gytsjerk, Munein, Oenkerk en Aldsjerk. Fiets of rij je richting Tytsjerk dan tref je de knusse friese  dorpjes Suwald en Leatse Geast aan. Gedurende de winterse periodes waarin het stevig vriest, kun je gebruik maken van de ijsbaan van Hurdegaryp.

Voor meer informatie over het dorp Hurdegaryp neem eens een kijkje op de website van Hurdegaryp.

Huis verkopen Hurdegaryp?

Niet alleen de woningmarkt is enorm veranderd de afgelopen jaren, ook de manier waarop mensen handelen en communiceren. Meer en meer gaat via het internet en dus is er meer nodig dan alleen Funda en een bord in de tuin. Dat is voor Hurdegaryp niet anders. Een veranderende markt vraagt om een andere aanpak en daarin onderscheiden wij ons van de meeste andere makelaars in Hurdegaryp. De onderstaande 5 pijlers, die we ook wel de 5 P’s noemen, staan centraal in onze dienstverlening.

  • Passie – de innerlijke drive voor ons vak waardoor wij net even dat stapje extra zetten om jouw huis te verkopen
  • Presentatie – we presenteren je huis zo mooi dat je nog spijt krijgt dat je gaat verhuizen!
  • Promotie – ons omvangrijke (online) marketingplan zorgt ervoor dat de kans op een goede en snelle verkoop aanzienlijk toeneemt
  • Participatie – we betrekken je volop bij de verkoop van jouw huis. Je krijgt van ons optimale aandacht en begeleiding
  • Prijs – een reële vraagprijs is ontzettend belangrijk. Zo vergroot je de kans op een snelle en goede verkoop

We maken er geen sport van om zoveel mogelijk woningen in de verkoop te nemen. We maken er wel een sport om jouw woning zo snel mogelijk te verkopen. Doordat wij bewust met een kleinere portefeuille werken kunnen meer aandacht besteden aan de marketing en presentatie van jouw woning.

Natuurlijk komen we graag in contact met je wanneer je van plan bent om je huis in Hurdegaryp te verkopen. Herken je je echter in de hierna volgende uitspraken, dan is het misschien verstandig toch te kiezen voor een meer traditionele makelaar.

  • We zetten gewoon hoog in met de vraagprijs, zakken kan altijd nog….
  • Lukt het niet om ons huis te verkopen dan is dat niet erg….we hoeven niet perse weg…
  • Er hoeft maar 1 gek de hoofdprijs te betalen….
  • Het maakt ons niet uit wanneer ons huis verkocht wordt, we hebben alle tijd…

Ondanks dat de crisis de afgelopen jaren ook zijn weerslag heeft gehad op Hurdegaryp en omgeving, lukt het ons nog steeds om woningen relatief snel te verkopen met een hoge opbrengst. En dat is geen toeval. Wil jij meer weten over onze unieke werkwijze in Hurdegaryp en de dorpen daarom heen (Burgum, Tytsjerk, Suwald, Gytsjerk, Aldstjerk, Munein en Oenstjerk), neem dan contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over.

Maak vrijblijvend een afspraak met Duinstra Makelaars en maak kennis met ons unieke verkoopconcept!

Naast Hurdegaryp zijn we ook actief als: