Makelaar Leeuwarden nodig?

Duinstra Melis Makelaars is dé nieuwe makelaar in Leeuwarden en omgeving. Ben je op zoek naar een makelaar met een originele en creatieve aanpak, lees dan verder. Onze aanpak is alles behalve traditioneel. Overigens betekent dat niet dat we de traditionele manieren schuwen, maar we zetten deze middelen nét even anders en creatiever in. Wij denken vooruit en zetten net even een stapje harder. Dit alles met alles doelstelling om jouw huis snel te verkopen tegen een zo hoog mogelijke prijs. Geloof jij in een vernieuwende en verfrissende manier van je huis verkopen of heb je een aankoopmakelaar nodig? Lees dan vooral verder. 

Huis verkopen Leeuwarden?

Alleen een bord in de tuin en jouw huis op Funda plaatsen werkt al lang niet meer, helaas ook niet in Leeuwarden. Als je in de huidige markt  jouw woning écht wilt verkopen, is er aanzienlijk meer nodig dan dat. Duinstra Melis Makelaars pakt het daarom anders aan. Wij onderscheiden ons graag van de andere makelaars uit Leeuwarden en richten ons daarom op de onderstaande 5 pijlers, die we ook wel de 5 P’s noemen:

  • Passie – de innerlijke drive voor ons vak waardoor wij net even dat stapje extra zetten om jouw huis te verkopen
  • Presentatie – we presenteren je huis zo mooi dat je nog spijt krijgt dat je gaat verhuizen!
  • Promotie – ons omvangrijke (online) marketingplan zorgt ervoor dat de kans op een goede en snelle verkoop aanzienlijk toeneemt
  • Participatie – we betrekken je volop bij de verkoop van jouw huis. Je krijgt van ons optimale aandacht en begeleiding
  • Prijs – een reële vraagprijs is ontzettend belangrijk. Zo vergroot je de kans op een snelle en goede verkoop

Wij streven er niet naar om een record aantal woningen in de verkoop te nemen, maar kiezen voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. We willen namelijk niet zomaar een huis verkopen, maar jouw huis verkopen. 

Wij helpen je graag verder om jouw huis in Leeuwarden (en omgeving) te verkopen. Wanneer jij je herkent in één van de onderstaande uitspraken, dan is het misschien toch beter om contact op te nemen met een andere makelaar:

  • We zetten gewoon hoog in met de vraagprijs, zakken kan altijd nog….
  • Lukt het niet om ons huis te verkopen dan is dat niet erg….we hoeven niet perse weg…
  • Er hoeft maar 1 gek de hoofdprijs te betalen….
  • Het maakt ons niet uit wanneer ons huis verkocht wordt, we hebben alle tijd…

In deze grillige woningmarkt in Leeuwarden slagen wij er telkens weer in om huizen snel en tegen een goede prijs te verkopen. Wil je weten hoe we dat doen? We pakken de verkoop van je huis écht anders aan. Verfrissend, onderscheidend en effectief. Natuurlijk zijn wij ook actief in de omgeving rondom Leeuwarden en kunnen wij je helpen bij de verkoop van jouw woning in geheel Friesland.

Gratis waardebepaling Leeuwarden

Wil jij jouw woning verkopen en ben je benieuwd naar de waarde? Online zijn er tal van tools die een indicatie geven van de vraagprijs. Toch is dit maatwerk: een dergelijke tool heeft geen idee van de staat van de keuken, eventuele verbouwingen die zorgen voor meerwaarde en ga zo maar door. Vraag daarom gerust en geheel vrijblijvend een gratis waardebepaling aan. Een van onze makelaars komt kosteloos langs om kennis te maken, de woning te bekijken en jou te voorzien van een advies over de optimale verkoop van jouw woning.  

Kosten makelaar Leeuwarden

De kosten voor een makelaar in Leeuwarden variëren. Zo werken sommige makelaars met een vast tarief en een pakketprijs, terwijl wij kiezen voor opstartkosten en een courtage. Alles over onze kosten lees je hier

Wil je meer weten over onze unieke werkwijze? Maak vrijblijvend een afspraak met Duinstra Melis Makelaars en maak kennis met ons unieke verkoopconcept. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie over onze manier van werken.

Overige regio’s binnen Friesland:

Naast Makelaar Leeuwarden zijn wij ook actief als: