Makelaar Leeuwarden

Makelaar Leeuwarden - Duinstra Melis Makelaars

Duinstra Melis Makelaars is dé makelaar in Leeuwarden en omgeving. In de huidige markt weten wij ons te onderscheiden van de traditionele makelaars en op bijzondere wijze onze expertises in te zetten. Met ons jonge team vol enthousiasme en passie streven we naar de hoogst haalbare klanttevredenheid, die we met een gemiddelde beoordeling op Funda onderstrepen. 

 

Verkoopmakelaar Leeuwarden

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar in Leeuwarden? Duinstra Melis Makelaars heeft jarenlange ervaring als verkoopmakelaar in de regio Leeuwarden. Onze missie is als volgt: “We willen de allerbeste zijn door het goed te doen, hiermee halen we de hoogste klanttevredenheid en behouden we ons bestaansrecht.” Ga jij met ons in zee bij het verkopen van je woning? Dan gaan we samen voor het beste resultaat, het beste bereik en de beste prijs.

 

Bekijk ons actuele aanbod op de website, via sociale media of neem contact op via 058 203 8000.

"Erg fijne makelaar in Leeuwarden, denkt mee en vooruit! snel in de communicatie en erg prettig in het contact en samenwerking. Heeft ons zeer goed geholpen bij de verkoop van onze woning."
Johan Winklerwei 441
Ewoud Oord

Aankoopmakelaar Leeuwarden

Als aankoopmakelaar in Leeuwarden is Duinstra Melis Makelaars ook zeer actief en betrokken. Ben je op zoek naar een woning in Leeuwarden, of heb je er al één op het oog? Wij kunnen je bijstaan in het aankoopproces. Het inschakelen van een aankoopmakelaar levert een besparing van gemiddeld 5 tot 6% op, ten opzichte van kopers die geen aankoopmakelaar in de arm genomen hebben. De kosten verdien je dus relatief snel terug! Je vermijdt risico’s zoals:

Waarom wonen in Leeuwarden?

Benieuwd waarom onze klanten kiezen voor Leeuwarden? Ten eerste is het de hoofdstad van de mooiste provincie van Nederland. Je vindt er alles wat je nodig hebt, zowel rust als reuring en woningen van alle soorten en maten. Maar, wat zijn volgens Duinstra Melis Makelaars de voordelen van wonen in Leeuwarden? Te veel om op te noemen. Dus we sommen een paar op:

Ben je al overtuigd van de voordelen van wonen in Leeuwarden? Of wil je meer informatie? Bel ons gerust, of kom langs voor een kopje koffie op ons kantoor aan de Balthasar Bekkerwei 74 in Leeuwarden. Wij zijn jouw makelaar in Leeuwarden!


Makelaar Leeuwarden

Makelaar Leeuwarden met enorm bereik

Wil jij dat jouw woning door zoveel mogelijk mensen wordt bekeken? Duinstra Melis Makelaars is niet weg te denken van sociale media! Opvallende woningvideo’s, prachtige fotosessies en de leukste presentatieteksten: wij trekken alles uit de kast om een groot publiek te bereiken en daarom de kans op een succesvolle verkoop te vergroten. Inmiddels hebben we de meeste volgers van alle makelaars in Noord-Nederland en zijn we iedere dag actief op zowel Facebook als Instagram. We blijven om ons heen kijken en weten hoe we onze doelgroep moeten bereiken. We vinden het leuk om creatief te zijn en out of the box te denken.

Gratis waardebepaling van jouw woning in Leeuwarden

Benieuwd hoeveel jouw woning in Leeuwarden waard is? Wij bieden gratis een waardebepaling voor jouw huis op maat aan. Geen online testen of tools, maar een vrijblijvend bezoek waarbij de makelaar kosteloos langs komt om kennis te maken, je woning te bekijken en een waardebepaling te maken.

 

Interesse in de waardebepaling, maar woon je niet in Leeuwarden? Geen probleem, Duinstra Melis Makelaars is naast makelaar in Leeuwarden ook actief als makelaar in Sneek, makelaar in Drachten, makelaar in Dokkum, makelaar in Heerenveen, makelaar in Burgum en op nog veel meer locaties.

© 2024 Duinstra Melis Makelaars