Makelaar Dokkum

Makelaar Dokkum inschakelen?

Duinstra Melis Makelaars is dé toonaangevende makelaar in Dokkum en de omliggende regio. In de huidige vastgoedmarkt onderscheiden wij ons op een unieke manier van de traditionele makelaars door onze uitzonderlijke expertise in te zetten. Ons jonge en enthousiaste team streeft naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid, wat blijkt uit een indrukwekkende gemiddelde beoordeling op Funda. Als makelaar met een vestiging in Leeuwarden hebben we diepgaande kennis van de provincie en zijn we zeer vertrouwd met de omgeving Dokkum. Wil je met ons samen werken? Aarzel dan niet om contact op te nemen voor een kennismaking.

Waarom wonen in Dokkum?

Dokkum, gelegen in het uiterste noorden van Friesland, is een van de elf steden van de provincie. Hoewel de stad slechts 12.500 inwoners telt, is het zeker de moeite waard om te bezoeken. Dokkum staat wellicht het meest bekend vanwege de tragische gebeurtenis waarbij Bonifatius in 754 in de buurt van Dokkum werd vermoord. Bovendien is Dokkum de plek waar Fedde Sonnema, bekend van Sonnema Beerenburg, zijn eerste destilleerderij en likeurstokerij begon.

 

De historische binnenstad van Dokkum, volledig omringd door stadswallen, kreeg in 1974 de status van beschermd stadsgezicht. Deze stadswallen, ook wel bolwerken genoemd, dienden vroeger ter bescherming tegen indringers en waren voorzien van imposante kanonnen. In de loop der tijd is de stad buiten de stadswallen uitgebreid en getransformeerd tot de stad die het nu is. Dokkum had vroeger ook een spoorlijn, het Dokkumer Lokaaltje, dat tot in de jaren ’70 van de vorige eeuw in bedrijf was, voornamelijk voor vrachtvervoer.

Dokkum is een bijzonder sfeervolle stad doordrenkt met geschiedenis. De stad biedt een overvloed aan eet- en drinkgelegenheden, waaronder De Waegh, KB Foods en tal van andere opties voor een smakelijke maaltijd of een verfrissend drankje. Wat betreft onderwijs is Dokkum goed voorzien, met diverse basisscholen en middelbare scholen verspreid over de stad. Het verenigingsleven in Dokkum floreert, en vooral de voetbalclub ‘Be Quick’ is een van de meest prominente voetbalverenigingen in Friesland. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor andere sporten zoals kaatsen, korfbal, volleybal, hockey en nog veel meer.

Verkoopmakelaar Dokkum

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar in Dokkum? Duinstra Melis Makelaars heeft jarenlange ervaring als verkoopmakelaar in de regio Dokkum. Onze missie is als volgt: “We willen de allerbeste zijn door het goed te doen, hiermee halen we de hoogste klanttevredenheid en behouden we ons bestaansrecht.” Ga jij met ons in zee bij het verkopen van je woning? Dan gaan we samen voor het beste resultaat, het beste bereik en de beste prijs.

Bekijk ons actuele aanbod op de website, via sociale media of neem contact op via 085 130 83 43.

Aankoopmakelaar Dokkum

Als aankoopmakelaar in Dokkum is Duinstra Melis Makelaars zeer actief en betrokken. Ben je op zoek naar een woning in Dokkum, of heb je er al één op het oog? Wij kunnen je bijstaan in het aankoopproces. Het inschakelen van een aankoopmakelaar levert een besparing van gemiddeld 5 tot 6% op, ten opzichte van kopers die geen aankoopmakelaar in de arm genomen hebben.

De makelaars van Duinstra Melis kennen de woonwijken van Dokkum als geen ander, laat je dus adviseren door een van onze specialisten. Neem contact op via 085 130 83 43.

Zoek je een huurwoning in Dokkum? Ook daarmee kunnen wij jou helpen.

Makelaar Dokkum met gratis waardebepaling

Benieuwd hoeveel jouw woning in Dokkum waard is? Wij bieden gratis een waardebepaling op maat aan. Geen online testen of tools, maar een vrijblijvend bezoek waarbij de makelaar kosteloos langs komt om kennis te maken, je woning te bekijken en een waardebepaling te maken.

 

 

Interesse in de waardebepaling, maar woon je niet in Dokkum? Geen probleem, Duinstra Melis Makelaars is naast makelaar in Dokkum ook actief als makelaar in Leeuwarden, makelaar in Sneek, makelaar in Drachten, makelaar in Heerenveen, makelaar in Burgum en op nog veel meer locaties.

Ons kantoor is gevestigd in Leuwarden, maar ook in Dokkum en de dorpen rondom Dokkum zijn wij actief als makelaar. Bijvoorbeeld in: Damwâld, Broeksterwâld, Driesum, Rinsumageest, Wâlterswâld, De Falom, Readtsjerk en ga zo maar door!

© 2024 Duinstra Melis Makelaars