fbpx

Makelaar Dokkum

Makelaar Dokkum inschakelen?

Duinstra Melis Makelaars is dé makelaar in Dokkum en omgeving. In de huidige markt weten wij ons te onderscheiden van de traditionele makelaars en op bijzondere wijze onze expertises in te zetten. Met ons jonge team vol enthousiasme en passie streven we naar de hoogst haalbare klanttevredenheid, die we met een gemiddelde beoordeling van 9,6 op Funda onderstrepen. Als makelaar gevestigd in Leeuwarden en Sneek kennen wij de provincie en de omgeving van Dokkum op ons duimpje, wil je met ons samenwerken? Neem dan contact op om kennis te maken.

Waarom wonen in Dokkum?

Dokkum is het meest noordelijk gelegen stadje van Friesland én is één van de Friese elf steden. Met 12.500 inwoners is het niet een grote stad, maar zeer zeker wel een stad om eens een bezoekje aan te brengen. Dokkum is misschien nog wel het meest bekend omdat Bonifatius in 754 in de buurt van Dokkum vermoord werd. Daarnaast is Dokkum ook de stad waar Fedde Sonnema -bekend van Sonnema Beerenburg- zijn eerste destilleerderij en likeurstokerij begon.
De huidige binnenstad van Dokkum, volledig omheind door bolwerken, werd in 1974 uitgeroepen tot beschermd stadsgezicht. De bolwerken, ook wel de vestingwallen genoemd, beschermden vroeger de stad tegen indringers en waren overal voorzien van grote kanonnen. Later is de stad uitgebreid buiten het bolwerk en inmiddels verworden tot de stad die het nu is. Dokkum had vroeger ook een trein: het Dokkumer Lokaaltje. Tot in de jaren ’70 van vorige eeuw heeft deze nog gereden, voornamelijk voor vrachtvervoer.   

Dokkum is een ontzettend gezellige stad met veel historie. Aan horecagelegenheden geen gebrek, je kunt voor een hapje en drankjet terecht bij Stadscafé Artisante, De Waegh, KB Foods, en nog veel meer. De stad kent voldoende basisscholen en middelbare scholen, verdeeld over de stad. Ook op het verenigingsleven van Dokkum is niks aan te merken. Voetbalclub ‘Be Quick’ is één van de grootste voetbalverenigingen van Friesland. Daarnaast zijn er sportgelegenheden zoals kaatsen, korfbal, volleybal, hockey, en meer.

Verkoopmakelaar Dokkum

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar in Dokkum? Duinstra Melis Makelaars heeft jarenlange ervaring als verkoopmakelaar in de regio Dokkum. Onze missie is als volgt: “We willen de allerbeste zijn door het goed te doen, hiermee halen we de hoogste klanttevredenheid en behouden we ons bestaansrecht.” Ga jij met ons in zee bij het verkopen van je woning? Dan gaan we samen voor het beste resultaat, het beste bereik en de beste prijs.

Bekijk ons actuele aanbod op de website, via sociale media of neem contact op via 085 130 83 43.

Aankoopmakelaar Dokkum

Als aankoopmakelaar in Dokkum is Duinstra Melis Makelaars zeer actief en betrokken. Ben je op zoek naar een woning in Dokkum, of heb je er al één op het oog? Wij kunnen je bijstaan in het aankoopproces. Het inschakelen van een aankoopmakelaar levert een besparing van gemiddeld 5 tot 6% op, ten opzichte van kopers die geen aankoopmakelaar in de arm genomen hebben.

De makelaars van Duinstra Melis kennen de woonwijken van Dokkum als geen ander, laat je dus adviseren door een van onze specialisten. Neem contact op via 085 130 83 43.

Zoek je een huurwoning in Dokkum? Ook daarmee kunnen wij jou helpen.

Gratis waardebepaling Dokkum

Benieuwd hoeveel jouw woning in Dokkum waard is? Wij bieden gratis een waardebepaling op maat aan. Geen online testen of tools, maar een vrijblijvend bezoek waarbij de makelaar kosteloos langs komt om kennis te maken, je woning te bekijken en een waardebepaling te maken.

 

Interesse in de waardebepaling, maar woon je niet in Dokkum? Geen probleem, Duinstra Melis Makelaars is naast makelaar in Heerenveen ook actief als makelaar in Leeuwarden, makelaar in Sneek, makelaar in Drachten, makelaar in Heerenveen, makelaar in Burgum en op nog veel meer locaties.

Onze kantoren zijn gevestigd in Leeuwarden en Sneek, maar ook in Dokkum en de dorpen rondom Dokkum zijn wij actief als makelaar. Bijvoorbeeld in: Damwâld, Broeksterwâld, Driesum, Rinsumageest, Wâlterswâld, De Falom, Readtsjerk en ga zo maar door!

©2021 Duinstra Melis Makelaars / Privacy statement / Disclaimer / Partners

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars