fbpx

Over Duinstra Melis
Makelaars

Een eerlijk verhaal

Herken je de volgende situatie? Je leest in een brochure of op Funda het volgende: ‘Deze woning is voorzien van een schitterend aangelegde, riante waterpartij’. Vervolgens loop je bij een bezichtiging de tuin in, blijkt dat het gaat om een vijvertje.

Bij Duinstra Melis Makelaars gebeurt dit niet. Zonde van onze, de kijker en natuurlijk jouw tijd bij de voorbereiding. We zeggen veel liever waar het op staat en zijn graag duidelijk. Mensen houden namelijk niet van gladde praatjes, maar willen een eerlijk verhaal. 

Zowel bij de verkoop als de koop van een huis. We beginnen een gesprek vaak met ‘u’, maar ‘je’ is altijd het doel. Dat typeert ons bedrijf: we zijn graag onszelf en houden niet van afstand. Het gaat er tenslotte om dat we jouw huis zo goed mogelijk verkopen. Of jouw nieuwe woning samen met jou aankopen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust – en uiteraard geheel vrijblijvend – contact met ons op.

DM WONEN

Bekijk nu ons nieuwste woonmagazine vol inspiratie binnenkijkers, tips, mooie verhalen en meer. Kortom: 100 pagina’s, met liefde geschreven over álles op het gebied van (duurzaam) wonen.

© 2022
Duinstra Melis Makelaars / Privacy statement / Disclaimer / Partners

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars