fbpx

Over ons

Onze missie en kernwaarden

Bij Duinstra Melis Makelaars zien we de klant als ons bestaansrecht. We doen er daarom ook alles aan om de beste te zijn en een zo hoog mogelijke klanttevredenheid te behalen. We halen alles uit de kast en doen net even dat stapje extra om niets aan het toeval over te laten en het beste resultaat te behalen.

We doen wat we leuk vinden en waar we goed in zijn. We houden van humor en doen ons werk met passie. Wij doen het samen, geloven in synergie en een win-win mentaliteit. Door goed samen te werken kunnen we meer bereiken. We zijn er trots op dat we laagdrempelig, creatief en innovatief zijn. Door gewoon onszelf te zijn, doen we het vaak al anders.

We blijven innoveren en met een divers team aan creatieve geesten lopen we voor op de rest én zorgen we steeds weer voor verrassingen. Wat we doen, doen we goed en anders doen we het niet. De juiste specialist op de juiste plaats; daar geloven we in. We zullen er alles aan doen om onszelf terug te verdienen, de investering in ons moet de klant meer opleveren.

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust – en uiteraard geheel vrijblijvend – contact met ons op. Wie weet, tot snel!

© 2024 Duinstra Melis Makelaars

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars