fbpx

Makelaar Stiens

Makelaar Stiens inschakelen?

Duinstra Melis Makelaars valt op als dé toonaangevende makelaar in Stiens en de omliggende regio. In de hedendaagse vastgoedmarkt introduceren wij een unieke aanpak die verder gaat dan de conventionele makelaardij. Ons jonge en gedreven team streeft onvermoeibaar naar niets minder dan het beste verkoopresultaat en de hoogste klanttevredenheid, zoals blijkt uit een indrukwekkende gemiddelde beoordeling op Funda. Vanuit ons kantoor in Leeuwarden zijn we volledig vertrouwd met de prachtige omgeving van Stiens.

Waarom wonen in Stiens?

Stiens, een vredig dorp in de provincie Friesland. De rustige en groene omgeving van Stiens, omringd door weidse weilanden en karakteristieke Friese landschappen, maakt het hier geweldig wonen. Daarnaast heeft Stiens een bloeiende gemeenschap met tal van lokale voorzieningen, waaronder winkels, scholen en sportfaciliteiten. 

Een ander aantrekkelijk aspect van Stiens is de uitstekende bereikbaarheid. Hoewel het dorp een vredige omgeving biedt, ligt het toch op korte afstand van stedelijke centra zoals Leeuwarden. 

Verkoopmakelaar Stiens

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar in Stiens? Duinstra Melis Makelaars heeft jarenlange ervaring als verkoopmakelaar in de regio Stiens. Onze missie is als volgt: “We willen de allerbeste zijn door het goed te doen, hiermee halen we de hoogste klanttevredenheid en behouden we ons bestaansrecht.” Ga jij met ons in zee bij het verkopen van je woning? Dan gaan we samen voor het beste resultaat, het beste bereik en de beste prijs.

Bekijk ons actuele aanbod op de website, via sociale media of neem contact op via 085 130 83 43.

Aankoopmakelaar Stiens

Als aankoopmakelaar in Stiens is Duinstra Melis Makelaars zeer actief en betrokken. Ben je op zoek naar een woning in Stiens, of heb je er al één op het oog? Wij kunnen je bijstaan in het aankoopproces. Het inschakelen van een aankoopmakelaar levert een besparing van gemiddeld 5 tot 6% op, ten opzichte van kopers die geen aankoopmakelaar in de arm genomen hebben.

De makelaars van Duinstra Melis kennen de woonwijken van Stiens als geen ander, laat je dus adviseren door een van onze specialisten. Neem contact op via 085 130 83 43.

Zoek je een huurwoning in Dokkum? Ook daarmee kunnen wij jou helpen.

Makelaar Stiens met gratis waardebepaling

Benieuwd hoeveel jouw woning in Stiens waard is? Wij bieden gratis een waardebepaling op maat aan. Geen online testen of tools, maar een vrijblijvend bezoek waarbij de makelaar kosteloos langs komt om kennis te maken, je woning te bekijken en een waardebepaling te maken.

 

©2023 Duinstra Melis Makelaars / Privacy statement / Disclaimer / Partners

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars