fbpx

Verkoopmakelaar

"Meer kans op een snelle verkoop van jouw huis in Friesland met ons uitgebreide verkooppakket!"

Wil je graag jouw huis verkopen in Friesland? Of staat jouw woning al een langere tijd in de verkoop, maar is deze nog niet verkocht? Vragen die wij in dit geval stellen zijn:

Hoe we samen jouw huis verkopen in zes stappen

Hieronder vind je de zes belangrijkste stappen binnen de werkwijze van onze makelaardij. Wil je meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak of bel ons, om telefonisch te bespreken, of wij iets voor jou kunnen betekenen.

De voordelen van Duinstra Melis Makelaars

Persoonlijk en betrokken

Duinstra Melis Makelaars is begonnen als een klein familiebedrijf. Hoewel we dit al even niet meer zijn en hard groeien, willen we wel persoonlijk en betrokken blijven. Optimale aandacht voor jou én de de verkoop van jouw huis, dat is waar wij  als makelaardij voor staan. Wij houden van korte lijnen, laagdrempelig contact en een persoonlijke benadering.

Vernieuwend en verfrissend

Wanneer we jouw huis verkopen, zetten we jouw woning echt in de etalage. We trekken alle registers open om jouw huis in Friesland optimaal te presenteren. Professionele foto’s en een unieke video zijn onder andere een onderdeel van ons presentatiepakket.

Sterk in online marketing

Wij hebben als een van de weinige makelaardijen een eigen online marketeer in ons team. Wij hebben dus alle kennis in huis om jouw woning optimaal vindbaar te maken op het internet. Naast Funda zetten wij optimaal in op Google en alle social media kanalen waardoor we een groot publiek bereiken en de kans groter is dat jouw woning onder de aandacht komt bij potentiële kopers.

Optimaal bereikbaar

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Wil je langskomen? Dat kan in overleg altijd. Bel gerust om vrijblijvend een afspraak in te plannen op een van onze vestigingen in Sneek of Leeuwarden. Of natuurlijk gewoon bij jou aan de keukentafel, wij zijn niet zo moeilijk.

Gediplomeerd en gecertificeerd

Ons kantoor is gediplomeerd en gecertificeerd bij VastgoedCERT en aangesloten bij de brancheorganisatie VastgoedPRO.

Optimale service tegen een eerlijk prijs

Je ontvangt bij Duinstra Melis Makelaars standaard een uitgebreid presentatie- en marketingpakket en dat tegen een eerlijke prijs. Dit verhoogt de kans op een goede en snelle verkoop. Alleen een vermelding op Funda is – als je het ons vraagt – niet meer van deze tijd.

VastgoedPRO & FUNDA

Duinstra Melis Makelaars is aangesloten bij VastgoedPRO, na NVM de grootste brancheorganisatie voor makelaars. En natuurlijk ook bij woningplatform Funda.

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars