fbpx

Over Remco

Remco is de oprichter (2015) en mede-eigenaar van Duinstra Melis Makelaars en houdt zich, naast de aan- en verkoop van woningen, veelvuldig bezig met (online) marketing en beleidsmatige zaken waaronder de dagelijkse aansturing van het bedrijf. Zijn passie en bevlogenheid voor het vak en tevens een gezonde portie creativiteit, zorgen ervoor dat Duinstra Melis Makelaars altijd voorop loopt binnen de makelaarsbranche op het gebied van marketing, service en presentatie. Dagelijks bezig zijn met vernieuwing en verbetering is wat hem blij maakt. Alleen het allerbeste resultaat telt voor Remco!

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Mijn droomhuis is een witte boerderij met een rieten dak, bij voorkeur op een idyllische plek rondom Leeuwarden met voldoende bos en natuurgebied. Achter de witte boerderij een paardenbak met gitzwarte 2 Friese paarden, wat scharrelkippen en geitjes rondlopend en natuurlijk 2 mooie honden. Deze droom hoop ik binnen nu en 5 jaar te kunnen verwezenlijken.

5 woorden die jou typeren

Wat vind je zo leuk / het leukste aan je baan?

Ik word ontzettend blij van het kunnen helpen van andere mensen en ze blij en tevreden maken. Niet minder gelukkig word ik van op een creatieve manier continu vernieuwend en innovatief bezig zijn om mijn bedrijf naar een volgend niveau te brengen op het gebied van klantenservice en marketing. Altijd de klant kunnen blijven verrassen, dat is mijn missie!

En in je vrije tijd?

Remco

Nynke

Giorgio

De mensen achter Duinstra Melis makelaars

Anne

Ant

Jesse

Ankje

Eida

Geja

Marlies

Puck

DM WONEN

Bekijk nu ons nieuwste woonmagazine vol inspiratie binnenkijkers, tips, mooie verhalen en meer. Kortom: 100 pagina’s, met liefde geschreven over álles op het gebied van (duurzaam) wonen.

© 2021

Duinstra Melis Makelaars / Privacy statement / Disclaimer

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars