fbpx

Over Puck

Puck is de kantoorhond van Duinstra Melis Makelaars. Hij ondersteunt al zijn collega’s met zijn enthousiasme en blijdschap. En niet alleen bij zijn collega’s tovert hij een lach op het gezicht, ook bij klanten is hij erg geliefd. Je kunt Puck zijn avonturen volgen op onze Instagram pagina, waar hij een bekend gezicht is geworden.

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Mijn droomhuis is het huis waar ik nu samen met mijn baasje Remco in woon. Hier heb ik een leuke tuin waar ik lekker in kan rennen! Ook heb ik een hele lekkere mand waar ik lekker in kan slapen. Meer heb ik niet nodig!

5 woorden die jou typeren

Wat vind je zo leuk / het leukste aan je baan?

Het leukste van mijn baan vind ik alles! Ik vind het leuk om lekker in mijn mandje op kantoor te liggen, maar vind het nóg leuker als ik op schoot mag zitten. Het wandelingetje rond it Âlde Molkfabryk is ook iets waar ik elke dag naar uit kijk. Verder vind ik het ook heel gezellig als er klanten langs komen, dan krijg ik altijd lekker veel aandacht!

En in je vrije tijd?

Remco

Nynke

Giorgio

De mensen achter Duinstra Melis makelaars

Anne

Ant

Jesse

Ankje

Eida

Geja

Marlies

Puck

DM WONEN

Bekijk nu ons nieuwste woonmagazine vol inspiratie binnenkijkers, tips, mooie verhalen en meer. Kortom: 100 pagina’s, met liefde geschreven over álles op het gebied van (duurzaam) wonen.

© 2021

Duinstra Melis Makelaars / Privacy statement / Disclaimer

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars