fbpx

Over Marlies

Ik heb, nadat de heren Duinstra het te druk kregen, de binnendienst op mogen starten. Dit was een ontzettende leuke uitdaging, waarin ik mijn ei kwijt kon. Inmiddels draait de binnendienst op volle toeren en heb ik versterking gekregen van Anne. Waar ik kan verbeteren, doe ik dat.

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Mijn droomhuis is vrijstaand, vooral niet te groot, met weinig onderhoud. Ohja! Het liefst alles op de begane grond. Wel landelijk gelegen, maar dichtbij voorzieningen. Ik houd heel erg van vrije uitzichten. Kortom: een plek waar onze kinderen heerlijk kunnen ravotten, we rustig en vrij kunnen wonen, maar niet té ver bij familie en alle voorzieningen vandaan.

5 woorden die jou typeren

Wat vind je zo leuk / het leukste aan je baan?

Het leukste aan werken bij Duinstra Melis Makelaars vind ik dat we eigenlijk één grote vriendenploeg zijn. Dat iedereen hier het werk doet wat hij/zij leuk vindt. We zijn open en eerlijk naar elkaar toe en werken als een hecht team. Iedere dag ga ik met heel veel plezier naar mijn werk!

En in je vrije tijd?

Remco

Nynke

Giorgio

De mensen achter Duinstra Melis makelaars

Anne

Ant

Jesse

Ankje

Eida

Geja

Marlies

Puck

DM WONEN

Bekijk nu ons nieuwste woonmagazine vol inspiratie binnenkijkers, tips, mooie verhalen en meer. Kortom: 100 pagina’s, met liefde geschreven over álles op het gebied van (duurzaam) wonen.

© 2021

Duinstra Melis Makelaars / Privacy statement / Disclaimer

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars