fbpx

Over Giorgio

Giorgio is makelaar en mede eigenaar van Duinstra Melis Makelaars. Zijn naam heeft hij te danken aan zijn Italiaanse vader maar zelf is hij een geboren en getogen Sneker. Hij is makelaar van beroep maar heeft na het behalen van zijn HBO diploma Makelaardij een zeer breed CV op kunnen bouwen. Zo werkte hij onder andere in de financiele dienstverlening als erkend hypotheek adviseur maar ook als een soort makelaar voor de Nederlandse overheid. In Lima – Peru, waar hij meer dan 11 jaar woonde, werkte hij als beleidsmedewerker handelsbevordering voor de Nederlandse ambassade, makelen voor de BV Nederland. Het bloed kroop echter waar het niet gaan kon en toen de kans zich voor deed om zich in te kopen als compagnon bij Duinstra Melis Makelaars was de beslissing snel genomen om terug te keren naar het prachtige Friesland. Giorgio is passioneel over zijn vak, klantgerichtheid en tevredenheid is voor hem het allerbelangrijkste.

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Op het moment van schrijven van dit artikel heb ik net mijn droomhuis gekocht! Een vrijstaande woning in Sneek op een mooie kavel met een pracht van een tuin, lekker veel groen en ook nog eens aan open vaarwater.Wat wil je nog meer! Alleen het sloepje ontbreekt nog maar die komt er vast nog wel..

5 woorden die jou typeren

Wat vind je zo leuk / het leukste aan je baan?

Werken met mensen en onroerend goed is voor mij de mooiste baan die er bestaat! Niet voor niets wist ik op de basisschool al dat ik makelaar wilde worden, een oud leraar van groep 7 herinnerde me hier onlangs nog aan. We hebben ook een geweldig team collega’s, er wordt veel gelachen bij ons op kantoor. Maar het allerleukste van mijn baan zijn de tevreden klanten. Twee telefoon gesprekken waarbij zowel de verkoper als koper dolblij zijn met de transactie geven mij enorm veel energie. Als onze opdrachtgever dan ook nog eens super positief over ons is dan kan mijn dag niet meer stuk. Vaak vertaald zich dat in nieuwe klanten door positieve mond tot mond reclame wat fantastisch is. Een blije klant is dus het allerleukste van mijn baan.

En in je vrije tijd?

Remco

Nynke

Giorgio

De mensen achter Duinstra Melis makelaars

Anne

Ant

Jesse

Ankje

Eida

Geja

Marlies

Puck

DM WONEN

Bekijk nu ons nieuwste woonmagazine vol inspiratie binnenkijkers, tips, mooie verhalen en meer. Kortom: 100 pagina’s, met liefde geschreven over álles op het gebied van (duurzaam) wonen.

© 2021

Duinstra Melis Makelaars / Privacy statement / Disclaimer

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars