fbpx

Over Ant

Ant is de klanttevredenheidsmanager bij Duinstra Melis makelaars. Zij zorgt ervoor dat alles gepland en geregeld wordt zodat iedere klant met een grote glimlach zijn huis verkoopt of koopt. Met veel enthousiasme staat zij iedereen te woord aan te telefoon, reageert ze snel en vriendelijk op de inkomende mails en verstuurt ze vele appjes in de WhatsApp groepen. Zo zorgt zij dat je huis verkopen of kopen en fijne ervaring is met ons als makelaar.

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Mijn droomhuis is groot, midden in de landerijen, zonder buren met een eigen oprijlaan. In mijn droomhuis zijn veel authentieke details te vinden, denk aan een mooi balkenplafond, paneeldeuren, oude stenen wand etc.
Het liefst zou ik dan ’s ochtends wakker worden en de (stalen)deuren in de slaapkamer opengooien om zo uit te kijken over een land vol wilde dieren zoals hazen en herten.
In de woonkamer staat een mooie houtkachel zodat we ’s avonds, onder het genot van een wijntje onder een kleedje, lekker warm een serie kunnen kijken.
Ik zou hier graag samen met mijn vriend en vele dieren willen wonen. Het lijkt me fantastisch om een mooie Rhodesian Ridgeback te hebben als waakhond en verder wat alpaca’s/kamelen/ezels/biggetjes in de tuin te hebben lopen.

5 woorden die jou typeren

Wat vind je zo leuk / het leukste aan je baan?

Wat het allerleukste aan mijn baan is? Nou dat ik een hele dag in contact ben met mensen! Ik mag keer op keer zorgen voor een glimlach.
Geen dag is hetzelfde en iedereen is uniek. Je gaat samen door een stressvolle en spannende periode, ik vind het fijn dat ik kan helpen om zorgen weg te nemen en het verkopen/kopen van een huis zo leuk mogelijk kan maken. Ik vind het mooi dat ik kan bijdragen aan deze grote stap in iemands leven.

En in je vrije tijd?

Remco

Nynke

Giorgio

De mensen achter Duinstra Melis makelaars

Anne

Ant

Jesse

Ankje

Eida

Geja

Marlies

Puck

DM WONEN

Bekijk nu ons nieuwste woonmagazine vol inspiratie binnenkijkers, tips, mooie verhalen en meer. Kortom: 100 pagina’s, met liefde geschreven over álles op het gebied van (duurzaam) wonen.

©2018 Duinstra Melis Makelaars / Privacy statement / Disclaimer

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars

Jouw-huis-in-de-verkoop1-300x300

Duinstra Melis Makelaars maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.