fbpx

Over Ant

Ant is assistent makelaar / verkoopstyliste bij Duinstra Melis makelaars. Naast dat ze onder andere woningopnames, bezichtigingen en inspecties uitvoert, zorgt Ant ervoor dat de woningen hélemaal spic en span gestyled zijn voordat onze Fotografe langskomt. Met veel enthousiasme en oog voor detail vertelt ze de handigste tips om er samen voor te zorgen dat jouw woningen het mooiste gepresenteerd wordt.

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Mijn droomhuis is groot, midden in de landerijen, zonder buren met een eigen oprijlaan. In mijn droomhuis zijn veel authentieke details te vinden, denk aan een mooi balkenplafond, paneeldeuren, oude stenen wand etc.
Het liefst zou ik dan ’s ochtends wakker worden en de (stalen)deuren in de slaapkamer opengooien om zo uit te kijken over een land vol wilde dieren zoals hazen en herten.
In de woonkamer staat een mooie houtkachel zodat we ’s avonds, onder het genot van een wijntje onder een kleedje, lekker warm een serie kunnen kijken.
Ik zou hier graag samen met mijn vriend en vele dieren willen wonen. Het lijkt me fantastisch om een mooie Rhodesian Ridgeback te hebben als waakhond en verder wat alpaca’s/kamelen/ezels/biggetjes in de tuin te hebben lopen.

5 woorden die jou typeren

Wat vind je zo leuk / het leukste aan je baan?

Wat het allerleukste aan mijn baan is? Nou dat ik een hele dag in contact ben met mensen! Ik mag keer op keer zorgen voor een glimlach.
Geen dag is hetzelfde en iedereen is uniek. Je gaat samen door een stressvolle en spannende periode, ik vind het fijn dat ik kan helpen om zorgen weg te nemen en het verkopen/kopen van een huis zo leuk mogelijk kan maken. Ik vind het mooi dat ik kan bijdragen aan deze grote stap in iemands leven.

En in je vrije tijd?

Remco

Nynke

Giorgio

De mensen achter Duinstra Melis makelaars

Anne

Ant

Jesse

Ankje

Eida

Geja

Marlies

Puck

DM WONEN

Bekijk nu ons nieuwste woonmagazine vol inspiratie binnenkijkers, tips, mooie verhalen en meer. Kortom: 100 pagina’s, met liefde geschreven over álles op het gebied van (duurzaam) wonen.

© 2021

Duinstra Melis Makelaars / Privacy statement / Disclaimer

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars