fbpx

Over Anne

Anne werkt op de binnendienst van Duinstra Melis Makelaars en is – samen met Marlies – het eerste aanspreekpunt. Vanaf het eerste contact zal zij alles doen wat nodig is om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen tijdens het hele (verkoop)traject. Daarnaast zorgt zij voor de planning van de makelaars en zorgt er zo met Marlies voor dat alles op rolletjes verloopt.

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Mijn droomhuis staat ergens aan het water in het mooie Friesland. Een woning die is voorzien van alle luxe en – indien mogelijk – met zelfreinigingsfunctie (haha). Mijn droomhuis heeft een mooie, grote, wilde bloementuin en veel ruimte voor dieren en natuurlijk voor de kinderen om te spelen.

5 woorden die jou typeren

Wat vind je zo leuk / het leukste aan je baan?

Het leukste aan deze baan vind ik de veelzijdigheid. Iedere woning is anders en dit geldt ook voor de klanten. Daarnaast heb je natuurlijk de verkoop, aankoop én taxatie van een woning, wat allemaal weer andere werkzaamheden met zich meebrengt. Tussendoor gaat ontelbaar vaak de telefoon met vragen over bezichtigingen, kenmerken van de woning of hele andere zaken. Geen dag is hetzelfde. Mijn werk elke dag weer een verrassing!

En in je vrije tijd?

Remco

Nynke

Giorgio

De mensen achter Duinstra Melis makelaars

Anne

Ant

Jesse

Ankje

Eida

Geja

Marlies

Puck

DM WONEN

Bekijk nu ons nieuwste woonmagazine vol inspiratie binnenkijkers, tips, mooie verhalen en meer. Kortom: 100 pagina’s, met liefde geschreven over álles op het gebied van (duurzaam) wonen.

© 2021

Duinstra Melis Makelaars / Privacy statement / Disclaimer

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars