fbpx

Over Nynke

Nynke is één van de vier makelaars bij Duinstra Melis Makelaars. Je zult haar voornamelijk aantreffen in de regio Buitenpost en Gytsjerk, maar het kan ook zomaar zijn dat je haar in Leeuwarden een keertje treft. Daarnaast is Nynke taxateur in opleiding, dus regelmatig nog met Theo op pad om zo goed mogelijk voor te bereiden. Een bezige tante met heel veel passie en liefde voor haar vak!

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Toevallig… Heb ik mijn droomhuis nog niet zo lang geleden gekocht! Het is aan de rand van het dorp met uitzicht over de weilanden en aan het water. Waar mijn zoontje straks de eendjes kan voeren en later met het vishengeltje aan het water gaat zitten.  Mijn ideale huis heeft een gezellige leefkeuken, waar we vele avonden aan de tafel zitten met vrienden en familie. Lekker eten of een leuk spel spelen. In de woonkamer een grote haard, waar we tijdens de koude dagen lekker om heen kruipen met een warme kop thee. En in de zomer doen we de tuindeuren open en genieten we van het prachtige en groene tuin.

5 woorden die jou typeren

Wat vind je zo leuk / het leukste aan je baan?

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk? Van het eerste kennismakingsgesprek met de klanten tot en met de succesvolle overdracht van de notaris. Het hele traject is boeiend en voor elke klant weer anders. Het feit dat je echt wat kan betekenen voor klant in impactvolle periodes. Wanneer het gelukt is in deze tijd juist die leuke woning aan te kopen en bij verkoop een onverwacht resultaat weet te behalen. Daarnaast denken we met het team elke dag weer na over het verbeteren van onze diensten en hoe we de klantbelevering kunnen optimaliseren. Kortom,  elke dag is weer een feestje!

En in je vrije tijd?

Remco

Nynke

Giorgio

De mensen achter Duinstra Melis makelaars

Anne

Ant

Jesse

Ankje

Eida

Geja

Marlies

Puck

DM WONEN

Bekijk nu ons nieuwste woonmagazine vol inspiratie binnenkijkers, tips, mooie verhalen en meer. Kortom: 100 pagina’s, met liefde geschreven over álles op het gebied van (duurzaam) wonen.

© 2021

Duinstra Melis Makelaars / Privacy statement / Disclaimer

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars