fbpx

Over Jesse

Eind april is Jesse begonnen aan zijn eerste stage bij Duinstra Melis Makelaars. In de tien weken durende stage heeft hij vooral meegelopen met de binnendienst, maar ook met de buitendienst. Na zijn stage is hij blijven plakken en springt hij af en toe bij om de binnendienst te ondersteunen. Daarnaast zit hij nu in het derde jaar van zijn opleiding Vastgoed & Makelaardij in Groningen met het vooruitzicht om in 2021 afgestudeerd te zijn, om vervolgens zijn makelaars papieren te halen!

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Mijn droomhuis is een mooi oud grachtenpand in een vooralsnog onbekende stad. In het huis zit een mooie woonkamer met een mooie combinatie van oude en nieuwe elementen. Daarboven zit een grote slaapkamer met een mooi balkon waar in de ochtend lekker kop koffie gedronken kan worden. Tot slot zit er achter de woning een gezellige stadstuin zonder teveel onderhoud. Het zou mooi zijn dat dit over een jaar of 15 een feit is, maar vooralsnog moet ik het nog doen met een studentikoze kamer.

5 woorden die jou typeren

Wat vind je zo leuk / het leukste aan je baan?

Het leukste aan dit werk is om samen te werken met een goed en enthousiast team om met zijn allen tot het beste resultaat te komen voor de klant. Daarnaast is het werk ook een goede tweede opleiding naast mijn echte studie.

En in je vrije tijd?

Remco

Nynke

Giorgio

De mensen achter Duinstra Melis makelaars

Anne

Ant

Jesse

Ankje

Eida

Geja

Marlies

Puck

DM WONEN

Bekijk nu ons nieuwste woonmagazine vol inspiratie binnenkijkers, tips, mooie verhalen en meer. Kortom: 100 pagina’s, met liefde geschreven over álles op het gebied van (duurzaam) wonen.

© 2021

Duinstra Melis Makelaars / Privacy statement / Disclaimer

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars