fbpx

Over Ankje

Ankje is de nieuwste collega en vierde makelaar van Team Duinstra Melis Makelaars. Al sinds 1999 is ze actief in de makelaardij en neemt dan ook een brok ervaring mee naar ons team. Ankje gaat zich, naast de ver- en aankoop, ook bezighouden met taxaties. Je kunt deze passievolle Register Makelaar Taxateur dan ook in vrijwel heel Friesland tegenkomen!

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Dat kan in principe ieder huis zijn zolang ik maar het gevoel heb dat ik thuis kom. Daarbij vind ik de vrijheid van het buitengebied erg fijn. Een modern vormgegeven huis, gebouwd van natuurlijke materialen en voorzien van grote ramen waardoor binnen en buiten in elkaar over kunnen vloeien lijkt mij fantastisch. Liefst niet te groot, comfortabel, sfeervol en energie zuinig.

5 woorden die jou typeren

Wat vind je zo leuk / het leukste aan je baan?

Ik vind het leuk en bijzonder om verschillende mensen te leren kennen en betrokken te zijn bij de verkoop of aankoop van hun huis. Er zijn naast persoonlijke betrokkenheid veel aspecten die van belang zijn; bouwkundig, juridisch, financieel. Daarnaast is het ook nog erg belangrijk om op een natuurlijke, ongedwongen manier mensen de kwaliteiten en de mogelijkheden van een huis te kunnen laten zien. Het geeft mij veel voldoening om dit alles in goede banen te leiden met een succesvolle overdracht tot gevolg. Tevredenheid van zowel koper als verkoper is voor mij de beste beloning.

En in je vrije tijd?

Remco

Nynke

Giorgio

De mensen achter Duinstra Melis makelaars

Anne

Ant

Jesse

Ankje

Eida

Geja

Marlies

Puck

DM WONEN

Bekijk nu ons nieuwste woonmagazine vol inspiratie binnenkijkers, tips, mooie verhalen en meer. Kortom: 100 pagina’s, met liefde geschreven over álles op het gebied van (duurzaam) wonen.

©2018 Duinstra Melis Makelaars / Privacy statement / Disclaimer

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars

Jouw-huis-in-de-verkoop1-300x300

Duinstra Melis Makelaars maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.