fbpx

Over Marije

Marije is binnen Duinstra Melis Makelaars verantwoordelijk voor de marketing en de verkoopstyling. Met veel enthousiasme werkt ze aan het vergroten van de naamsbekendheid, het verbeteren van de zichtbaarheid en positieve beleving van Duinstra Melis Makelaars in de regio. Haar eerlijkheid, perfectionisme en “regel-talent” zorgen ervoor dat niets aan het toeval wordt overgelaten. Als styliste is Marije bevlogen, creatief en behulpzaam. Samen met de verkopers weet zij keer op keer een prachtige woningpresentatie neer te zetten!

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Mijn droomhuis staat ergens aan de rand van een dorp, niet té ver vanaf Leeuwarden, met veel ruimte rondom zodat Ad (mijn paard) bij huis kan staan. Niet alleen natuurlijk, maar samen met een pony, mini-ezeltje en geitjes. Qua type woning droom ik van zoveel mogelijk authentieke details zoals balken, glas-in-lood, ensuite deuren, een ouderwetse open haard enzovoort. Een bad is een vereiste, maar een zwembad zou een leuke bijkomstigheid zijn…

5 woorden die jou typeren

  • Doorzetter
  • Enthousiast
  • Regeltante
  • Direct
  • Perfectionistisch

Wat vind je zo leuk / het leukste aan je baan?

De afwisseling. Ik kom bij zoveel verschillende mensen over de vloer en zie zoveel verschillende type woningen. Iedere keer weer vind ik het een uitdaging om de woning zo mooi mogelijk te presenteren. Het feit dat we dat bij Duinstra Melis Makelaars met de verkopers samen doen, maakt het extra leuk. Als kers op de taart heb ik veel vrijheid en kan ik eigenlijk alles zelf inplannen. Soms werk ik even thuis als dit handig uitkomt. Perfect!

En in je vrije tijd?

  • Shoppen
  • Paardrijden
  • Terrasjes pakken
  • Lezen

Remco

Nynke

Giorgio

De mensen achter Duinstra Melis makelaars

Anne

Marije

Jesse

Ankje

Ant

Geja

Marlies

Puck

DM WONEN

Bekijk nu ons nieuwste woonmagazine vol inspiratie binnenkijkers, tips, mooie verhalen en meer. Kortom: 100 pagina’s, met liefde geschreven over álles op het gebied van (duurzaam) wonen.

©2018 Duinstra Melis Makelaars / Privacy statement / Disclaimer

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars

Jouw-huis-in-de-verkoop1-300x300

Duinstra Melis Makelaars maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.