fbpx

Makelaar in Blitseard

Blitseard

Wil jij een woning verkopen óf kopen in de luxe nieuwbouwwijk Blitseard? Lees dan snel verder! Wij schetsen een beeld van één van de populairste woonwijken van Leeuwarden. Deze moderne woonwijk heeft namelijk veel te bieden. Denk aan de gunstige ligging, de groene omgeving, alle voorzieningen op fietsafstand én de mogelijkheid om te bouwen.

In het kort

Blitsaerd is een buurt in de stad Leeuwarden, in de provincie Friesland. De wijk ligt ten noorden van de Groningerstraatweg, in de Bullepolder langs de Bonkevaart. Blitsaerd is een van de nieuwste wijken van Leeuwarden. Het is een wijk met alle voorzieningen op fietsafstand in een groene omgeving.

Wonen in Blitseard

Ruime kavels, huizen door een architect naar keuze te ontwerpen, vaarwater tot aan de tuin én een steiger voor de deur. Het kan in Blitseard! Het is een luxe waterrijke buitenwijk op nog géén kwartier fietsen van het centrum van Leeuwarden. De wijk grenst aan de Elfsteden-finishlijn, aan de Bonkevaart én de uitvalsweg richting Groningen.


De wijk is gelegen tussen prachtige natuurgebieden en heeft een open vaarverbinding met de Friese wateren. In de zomer een gezellige vaarroute voor waterliefhebbers en tijdens een hele strenge winter de finish van de Elfstedentocht. Niet zo’n schaatsliefhebber? In de directe omgeving vind je ook een 18-holes golfbaan en een recreatiegebied, de Groene Ster.


Er wordt nog volop gebouwd aan de wijk. Het aanleggen van de infrastructuur is in volle gang en nieuwe kavels worden bouw klaar gemaakt. Iedere maand ontstaan er een aantal statige huizen in deze landelijke omgeving. Het heeft de potentie om de nieuwe goudkust van Leeuwarden te worden!


Blitsaerd geeft een gevoel van vrijheid door de zeer ruime opzet, het royale uitzicht en is omringd door natuur. Via de bekende Bonkevaart is er een directe vaarverbinding met het natuurgebied de Alde Feanen bij Earnewoude, het Friese merengebied én de Prinsentuin in het gezellige centrum van Leeuwarden. Het prachtige natuurgebied de Grote Wielen ligt om de hoek.

‘’Vlakbij de stad toch kunnen genieten van een groene en waterrijke omgeving.’’

Nieuwbouw Blitseard

In Blitseard kun je je eigen droomhuis realiseren. Je vindt in Blitseard een ruim aanbod aan projectmatige woningen en bouwkavels aan open vaarwater met ruimte voor een eigen boot! Blitsaerd kenmerkt zich door haar grote kavels en gevarieerde architectuur. Ieder gebied kent een eigen sfeer. Uiteenlopend van houten woningen, van statige hoge nieuwbouw, tot eigenzinnige ontwerpen van individuele kopers. 

 

Op zoek naar een nieuwbouwwoning in Leeuwarden? Dan zit je in Blitseard goed! In het voorjaar van 2021 wordt het gebied bouw klaar gemaakt. Naar verwachting kan de bouw van de eerste woningen in de zomer van 2021 beginnen. Wie weet bouw jij hier binnenkort jóúw droomhuis!

Previous slide
Next slide

Straten in Blitseard:

Huis kopen of verkopen in Blitseard?

Nieuwsgierig geworden naar woningen in Blitseard? Kijk dan ons woningaanbod hier. Wil jij jouw woning verkopen? Doe dan de gratis waardebepaling hier. Maak vrijblijvend een afspraak of neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

©2021 Duinstra Melis Makelaars / Privacy statement / Disclaimer / Partners

Contact

Vul hieronder je gegevens in, geef eventueel de reden aan en we zullen spoedig contact met je opnemen.

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars