Makelaar Sint Annaparochie nodig?

Waarschijnlijk heb je op het web gezocht naar makelaar Sint Annaparochie of niet? Ondanks dat er diverse makelaars in Sint Annaparochie en omgeving actief zijn, denken wij van Duinstra Melis Makelaars hier in deze regio nog van grote waarde te kunnen zijn. Wij werken namelijk anders dan andere makelaars en met succes.

Heb je niks met het internet en social media en ben je niet bereid om samen met ons de handen eens goed uit de mouwen te steken, dan is het beter om ons niet te bellen. Kan je creativiteit en originaliteit waarderen, blijf dan nog even hangen hier. Natuurlijk gebruiken ook wij de standaard verkooptools om je woning te verkopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Funda en natuurlijk krijg je ook een groot TE KOOP bord in je tuin of op je ruit. Maar dit is tegenwoordig niet meer voldoende. Je moet continue vooruit denken en keihard werken voor het beste resultaat. Dat geldt ook voor de verkoop van een huis en daarom is dat precies wat wij doen. Dit doen we maar met 1 doel en dat is je huis snel verkopen tegen een goede prijs.

Nog niet helemaal overtuigd van onze werkwijze of wil je er graag nog wat meer van weten? Bekijk dan hier beneden eens onze bedrijfsvideo waarin we in vogelvlucht uitleggen wie wij zijn en hoe wij werken. Wil je graag een huis kopen in plaats van verkopen? Ook hierbij kunnen wij als aankoopmakelaar jou van A tot Z begeleiden.

Wonen in Sint Annaparochie

Sint Annaparochie, in de volksmond vaak gewoon Sint Anne genoemd, is het grootste dorp van regio De Bildt en is hierdoor toch ook wel een beetje de trekpleister van de regio. Er wordt hier niet echt Fries gesproken, maar voornamelijk Bildts, een streektaal die veel lijkt op het Stadsfries zoals we dat uit de grotere Friese steden zoals Leeuwarden kennen.

Met diverse supermarkten waaronder een Albert Heijn, Poiesz en een Aldi heeft Sint Anne zoals gezegd een echte regiofunctie, temeer omdat ook een Blokker en een HEMA gewoon aanwezig zijn in dit met ruim 4400 inwoners tellende Friese dorp. Voor een lekker snackje bezoek je één van de lokale snackbars en hou je meer wat internationaler eten dan ga je gewoon lekker naar de Chinees of pizzera in het dorp.

Sint Annaparochie kent een rijk verenigingsleven met onder meer een voetbalvereniging, een kaatsvereniging, een tennisclub en een dartsclub. Ook een volleybal- en gymnastiek vereniging zijn gewoon aanwezig in Sint Anne net als een zwembad en basisscholen voor de kinderen. Met CSG Ulbe van Houten beschikt het gezellige dorp eveneens over voortgezet onderwijs (VMBO, HAVO en VWO) voor de kinderen in de leeftijd van 11 tot 18 jaar.

Willen ze verder leren na de middelbare school, dan biedt het openbaar vervoer een goede dienstregeling tussen Sint Anneparochie en Leeuwarden.

Voor meer informatie over het dorp Buitenpost neem eens een kijkje op de website van de gemeente Het Bildt.

Huis verkopen Sint Annaparochie?

Er is zoveel meer dan Funda, Jaap en een advertentie in het lokale sufferdtje. Als je je huis echt wilt verkopen, zeker onder de huidige marktomstandigheden, moet je werkelijk alles uit de kast halen om de woning onder de aandacht te brengen. Dit kan op zoveel verschillende manieren, zolang je het maar slim aanpakt. En dat is precies wat wij doen! De 5 P’s  hier beneden geven kort en bondig onze werkwijze weer en wij denken ons op deze manier te kunnen onderscheiden ten opzichte van andere makelaars in Sint Annaparochie en omgeving.

  • Passie – de innerlijke drive voor ons vak waardoor wij net even dat stapje extra zetten om jouw huis te verkopen
  • Presentatie – we presenteren je huis zo mooi dat je nog spijt krijgt dat je gaat verhuizen!
  • Promotie – ons omvangrijke (online) marketingplan zorgt ervoor dat de kans op een goede en snelle verkoop aanzienlijk toeneemt
  • Participatie – we betrekken je volop bij de verkoop van jouw huis. Je krijgt van ons optimale aandacht en begeleiding
  • Prijs – een reële vraagprijs is ontzettend belangrijk. Zo vergroot je de kans op een snelle en goede verkoop

Niet het aantal woningen die we in de verkoop hebben staan is voor ons belangrijk, maar het aantal huizen die we per jaar verkopen in Sint Annaparochie is dat wel. We willen niet zomaar een huis verkopen, maar we willen jouw huis verkopen. En dat natuurlijk zo snel mogelijk en tegen een zo hoog mogelijke opbrengst.

Iedereen die overweegt om zijn of haar huis te verkopen is natuurlijk van harte welkom om geheel vrijblijvend contact op te nemen ons. Samen bespreken we de mogelijkheden en presenteren we ons marketingplan. Herken jij je echter in één van de onderstaande uitspraken dan is het wellicht verstandiger om te kiezen voor een ander type makelaar dan dat wij zijn…

  • We zetten gewoon hoog in met de vraagprijs, zakken kan altijd nog….
  • Lukt het niet om ons huis te verkopen dan is dat niet erg….we hoeven niet perse weg…
  • Er hoeft maar 1 gek de hoofdprijs te betalen….
  • Het maakt ons niet uit wanneer ons huis verkocht wordt, we hebben alle tijd…

We zijn niet alleen actief in Sint Annaparochie zelf, maar eigenlijk in de hele gemeente Het Bildt. (Minnertsga, Vrouwenparochie, Sint Jacobiparochie (St. Japik), Beetgum, Beetgumermolen, Vrouwenparochie, Oudebildtzijl, Westhoek en Stiens). Ondanks de lastige en vooral ook voorzichtige marktomstandigheden weet Duinstra Melis Makelaars toch nog altijd de meeste woningen snel te verkopen. Wil je graag nog meer informatie, bekijk dan eens ons stappenplan waarin onze werkwijze nog concreter toegelicht wordt.

Het internet is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Bijna iedereen gebruikt het dagelijks en een ieder op zijn eigen manier. Wij zorgen ervoor dat jouw huis onder de aandacht komt bij de juiste doelgroep. Zo ben je waarschijnlijk ook via Google op deze website belandt nadat je zocht op ‘makelaar Sint Annaparochie’ en dat is natuurlijk geen toeval. Wij willen graag gevonden worden op het internet  en dat is precies wat we ook gaan doen met jouw woning.

Naast Sint Annaparochie zijn wij als makelaar ook actief als: