fbpx

Aankoopmakelaar Drachten

Overweeg je om een huis in Drachten of omgeving te kopen? Dit is natuurlijk een mijlpaal ik je leven, zeker wanneer het je eerste woning betreft. Er komt nogal wat kijken bij het kopen van een huis. Vaak meer dan dat de meeste mensen vooraf denken. En aangezien je bij de aankoop vaak een flink bedrag uitgeeft, wil je natuurlijk voorkomen dat je een miskoop doet. Daarvoor moet je van de woning die je op het oog hebt, de voor- en nadelen tegen elkaar afwegen. De aankoopmakelaar Drachten zorgt ervoor dat jij slimme keuzes maakt!

Behalve dat aankoopmakelaar Drachten voor je onderhandelt, nemen wij natuurlijk veel meer zaken voor onze rekening. Een precies overzicht van wat een aankoopmakelaar precies doet, vind je op de pagina aankoopmakelaar.

Een aankoopmakelaar kost geld en dat weerhoudt kopers er soms van om een aankoopmakelaar in de hand te nemen. Toch brengt het inschakelen van een aankoopmakelaar veel voordelen met zich mee. Zo kan een aankoopmakelaar je behoeden voor onderstaande zaken:

Waarom een aankoopmakelaar Drachten?

Heb je Drachten op het oog als toekomstige woonplaats? Of woon je wellicht al in Drachten maar wil je een grotere of juist kleinere woning? Dan mag je er vanuit gaan dat een aankoopmakelaar in Drachten gemiddeld genomen een besparing van 5% tot 6% oplevert. Dit percentage is ten opzichte van kopers die geen aankoopmakelaar inschakelen. Het tarief van een aankoopmakelaar verdient zich dus vaak weer terug. Dit is een indicatie, bij sommige woningen ligt het percentage hoger en bij andere woningen weer lager.

Drachten heeft nooit het stadsrecht toegekend gekregen en is daarom formeel gezien nog een dorp, dit ondanks de ruim 45.000 inwoners. Drachten is de hoofdplaats van de gemeente Smallingerland en voorziet ruimschoots alle faciliteiten die je mag verwachten van een woonplaats met een kleine 50.000 inwoners. Drachten is erg centraal gelegen. Je bent namelijk binnen 20 autominuten in zowel Groningen als Leeuwarden. Hou je van fietsen? Binnen 10 minuten fietsen bevindt je je midden in de bosrijke omgeving van Beesterzwaag.

Wil je nou meer weten over wat Drachten allemaal te bieden heeft? Kijk dan op de pagina Makelaar Drachten.

Naast Drachten en omgeving zijn wij als aankoopmakelaar ook erg actief in: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars