fbpx

Duinstra Melis Wooninspiratie

Spiced honey: dé kleur van 2019

Houd jij van een warme, stoere en luxe kleur? En mag jij ook zo wisselen van kleur en stijl in huis? Dan wordt het hoog tijd om jouw interieur te voorzien van een nieuw kleurtje. Niet zomaar een kleurtje. Dit jaar gaat Flexa (en inmiddels een groot aantal interieurvloggers en instagrammers) voor spiced honey. Een warme, stijlvolle en super elegante kleur. 

Flexa heeft onlangs deze kleur uitgeroepen tot dé kleur van 2019. En wij begrijpen wel waarom: deze kleur is de perfecte balans tussen hotel chic en een warm huis. Klinkt jou dat als muziek in de oren? Met deze handige combineertips is jouw interieur in een handomdraai 2019-proof. 

bron: www.flexa.nl

spiced honey - duinstra makelaars

Cool down, creëer rust met spiced honey

Door spiced honey te combineren met verschillende, warme, neutrale tinten en pasteltinten creëer je een rustige sfeer. Perfect om bij weg te dromen.

Spiced Honey is een echte blikvanger in deze ruimte. Moderne meubels zorgen voor net iets meer pit in deze woonkamer (zie foto) en staan prachtig in contrast met de zachte kleuren.

Ga voor een luxe look, honey

Een luxe hotel gevoel? Dat is zo gecreëerd met Spiced Honey op de muur. TIP: voeg als finishing touch wat koperen details toe voor een extra luxe look. 

In de ruimte op de hoofdfoto is er gekozen voor een strakke keuken voor een mooi contrast. Zo zie je maar: van beige en natuurtinten tot stoer, mat zwart: hij kan écht overal bij. Wij zijn fan!

spiced honey - duinstramakelaars
duinstra makelaars - spiced honey

Spice it up: combineer 'm gerust met kleur

Ben jij het kleurrijke type? Houd jij van een energieke ruimte? Ook dan is Spiced Honey iets voor jou. Deze bijzondere kleur zorgt namelijk voor de perfecte balans in een krachtig kleurenpalet. 

Met zulke prachtige foto’s en eindeloze combinatie-mogelijkheden kunnen wij niet anders dan begrijpen dat dit dé kleur is van 2019. Haal jij hem ook in huis?

Meer wooninspiratie bekijken:

ec2b4000-1f5f-4d0f-8d1a-840e537fe55e
Seizoenen

Maak je huis lente-proof met deze tips!

Afbeelding2
Styling

Dit zijn dé woontrends van 2022

Schermafbeelding 2021-12-03 om 14.43.50
DIY

DIY: Eenvoudige Sinterklaas raamdecoratie

woning tips herfst
Seizoenen

Maak jouw woning herfst-proof met deze tips!

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars