fbpx

De meest kindvriendelijke wijken van Leeuwarden

Kindvriendelijke wijken

inhoudsopgave

Meest kindvriendelijke wijken van Leeuwarden

Ben je samen met je kinderen of gezin op zoek naar een woning in Leeuwarden, maar ben je hier niet bekend of aan het oriënteren waar je graag wilt gaan wonen? We vertellen je in deze blog waar je de meest kindvriendelijke wijken van Leeuwarden kunt vinden. Zo hopen we dat je voor zo weinig mogelijk verrassingen komt te staan! Als makelaar in Leeuwarden kent Duinstra Melis Makelaars de stad als geen ander, bekijk ons huidige aanbod in deze kindvriendelijke stad hier.

De meest kindvriendelijke wijken op een rij

In Leeuwarden zijn er veel goede wijken om op te groeien, maar er zijn natuurlijk wel een aantal uitschieters. De onderstaande wijken scoren het hoogste in de meest kindvriendelijke wijken van Leeuwarden.


  • Hempens/Teerns
  • Vossepark & Helicon
  • De Zuidlanden
  • Huizum

  • Camminghaburen


Daarnaast zijn Techum, Wiarda, Blitsaerd en de Klamp nieuwbouwwijken die op dit moment erg in opkomst zijn en erg populair zijn onder de gezinnen. 

Kindvriendelijke wijken Leeuwarden
Wiarda Kindvriendelijke wijk Leeuwarden

Overige wijken in Leeuwarden

Naast bovenstaande wijken zijn o.a. Zuiderburen, Aldlân, Huizum-West en Westeinde ook erg geliefde, kindvriendelijke wijken waar je kinderen fijn kunnen opgroeien met vele speeltuinen, parkjes en overige voorzieningen. Ten slotte is het dorp Goutum heel geliefd onder woningzoekende gezinnen. Goutum ligt op steenworp afstand van Leeuwarden en beschikt over alle benodigde voorzieningen om comfortabel en prettig te wonen met een gezin.

Meer informatie over kindvriendelijke wijken in Leeuwarden? We hebben op onze webpagina woonwijken in Leeuwarden ook wijken voor je op een rijtje gezet. Of heb je plannen om een woning te kopen en zoek je een makelaar in Leeuwarden? Neem vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina, dan helpen we je graag verder!

Julianapark kindvriendelijke wijken Leeuwarden
Kindvriendelijke wijken Leeuwarden Blitsaerd

Deel dit artikel met je vrienden