Makelaar Friesland nodig?

Was je toevallig op zoek in Google naar ‘makelaar Friesland’? Je hebt de keuze uit vele tientallen makelaars in Friesland en jij hebt besloten je woning te verkopen, maar welke makelaar past nou het beste bij jou? Duinstra Melis Makelaars is door haar unieke en verfrissende werkwijze dé nieuwe makelaar in Friesland!

Ben je op zoek naar een makelaar in Friesland van de ‘oude stempel’? Dan passen wij waarschijnlijk niet goed bijelkaar. Geloof je in vernieuwing, creativiteit en ‘out of the box’ denken, lees dan nog even verder. Onze aanpak is verfrissend en past bij het huidige tijdperk waarin we leven. Ik kan je geruststellen….natuurlijk maken wij ook gebruik van Funda en natuurlijk zetten wij een Te Koop bord bij je in de tuin. Maar ook dit pakken we anders en vooral slimmer aan. En we doen dit alles maar met 1 reden en dat is zo snel mogelijk verkopen van jouw huis.

Ben jij op zoek naar een Friese makelaar die sterk in marketing is of heb je een aankoopmakelaar nodig voor de aankoop van je woning? Bekijk daar hieronder onze animatievideo waarin we je in vogelvlucht meenemen in onze manier van werken. En daarom vinden wij onszelf dé makelaar van Friesland!

Wonen in Friesland

Een echte Fries zou niks anders meer willen dan wonen in Friesland. Ook ‘Hollanders’ die eenmaal in Friesland wonen geven aan niet meer terug te willen naar waar ze vandaan kwamen. Maak kennis met onze prachtige Friese cultuur, ontdek de Friese 11 steden en geniet van de vele Friese meren en watersportmogelijkheden.

Friesland kenmerkt zich door vele oude tradities, sommigen erg bekend, sommige wat minder. Iedere Nederlander kent natuurlijk de Friese Elfstedentocht, de tocht der tochten op natuurijs die al sinds 1997 niet meer verreden is. En natuurlijk het Skutsjesilen iedere zomer weer, de echte Friese zeilwedstrijd met skûtsjes. Een skûtsje betekent in het Nederlands ‘schuitje’. Deze Friese tjalken werden gemaakt van staal of hout en honderden jaren geleden al gebruikt voor vrachtvervoer over het water. In begin 19e eeuw (1820) werden de eerste wedstrijden met skûtsjes al gehouden in Sneek. Kortom, een echte Friese traditie die na al die jaren nog steeds in stand is gebleven.

Friesland is natuurlijk überhaupt bekend van de vele Friese meren en wateren die bij uitstek geschikt zijn voor watersportliefhebbers. Maar het mooie Friesland biedt zoveel meer dan dat alleen. Friesland kent prachtige streken die onderling erg van elkaar kunnen verschillen. Zo is Friesland ooit uitgeroepen tot mooiste provincie van Friesland door de Vereniging Nederlands Cultuurlandschap. Via afsluitduik bereik je snel Noord Holland  en ook de prachtige waddeneilanden liggen voor de deur.

Qua landschap is de provincie Friesland erg divers. Langs een groot gedeelte van de Friese kust bevinden zich voornamelijk de wat meer kale klei gronden, maar iets meer het binnenland in kom je al snel in de Friese walden terecht. Een mooi groen en bebost gebied op zandgrond die zich kenmerkt door de vele boomwallen tussen de landerijen. Ook gaasterland, een regio in het zuid-westen van Friesland is echt schitterend. Veel bomen, water en natuur is kenmerkend voor deze prachtige omgeving.

Wil je Friesland echt leren kennen, boek dan eens een hotel, vakantiehuisje of een van de vele bed & breakfasts en ga de provincie verkennen. Je zult versteld staan!

Voor meer informatie over de provincie Friesland neem eens een kijkje op de website van Friesland.nl.

Huis verkopen Friesland?

Tijden zijn veranderd en de technologische ontwikkelingen gaan zo snel dat ze bijna niet meer bij zijn te houden. En dat is ook precies de reden dat alleen je huis op Funda zetten en een bord in je tuin zetten, vaak niet meer voldoende is voor het snel verkopen van je huis. Helaas geldt dat ook voor Friesland. Er is meer aandacht, meer tijd en meer marketing nodig voor het verkopen van je huis en dat is precies waar Duinstra Melis Makelaars slim en effectief mee omgaat.

Onderstaande 5 speerpunten geven goed weer wie wij zijn en waar we voor staan.

  • Passie – de innerlijke drive voor ons vak waardoor wij net even dat stapje extra zetten om jouw huis te verkopen
  • Presentatie – we presenteren je huis zo mooi dat je nog spijt krijgt dat je gaat verhuizen!
  • Promotie – ons omvangrijke (online) marketingplan zorgt ervoor dat de kans op een goede en snelle verkoop aanzienlijk toeneemt
  • Participatie – we betrekken je volop bij de verkoop van jouw huis. Je krijgt van ons optimale aandacht en begeleiding
  • Prijs – een reële vraagprijs is ontzettend belangrijk. Zo vergroot je de kans op een snelle en goede verkoop

Het aantal woningen die we in de verkoop hebben staan is voor ons geen big deal, het aantal woningen die we jaarlijks verkopen wel. Wij willen niet alleen woningen te koop aanbieden, we willen daadwerkelijk huizen verkopen. We willen jouw huis verkopen en het liefst zo snel mogelijk en tegen een zo hoog mogelijke prijs. En daar is toewijding, extra tijd en slimme marketing voor nodig. Om dit te kunnen bieden werken wij liever met een iets kleiner woningaanbod.

Mocht je overwegen om je huis in Friesland te verkopen dan komen wij natuurlijk graag met in je in contact om te kijken of we een goede match zijn. Kun je je helemaal vinden in onderstaande quotes dan is het misschien beter om te kiezen voor een andere makelaar.

  • We zetten gewoon hoog in met de vraagprijs, zakken kan altijd nog….
  • Lukt het niet om ons huis te verkopen dan is dat niet erg….we hoeven niet perse weg…
  • Er hoeft maar 1 gek de hoofdprijs te betalen….
  • Het maakt ons niet uit wanneer ons huis verkocht wordt, we hebben alle tijd…

Feit is de de woningmarkt de afgelopen jaren flinke klappen heeft gemaakt. Heel geleidelijk klimt de economie weer uit het diepe dal. Toch lukt het Duinstra Melis Makelaars in deze roerige markt nog steeds om woningen snel en tegen een goede prijs te verkopen. Vanuit onze kantoren in Gytsjerk, Sneek en Leeuwarden zijn we in staat een groot deel van de Friese woningmarkt te bedienen. Zo zijn we onder meer actief in:

Aankoopbegeleiding voeren we uiteraard in de gehele provincie Friesland uit. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een aankoopmakelaar in Friesland dan ben je van harte welkom om even contact met ons op te nemen.

De kans is groot dat je ons gevonden hebt via Google. Wij willen ook graag gevonden worden en daarom maakt online marketing ook een belangrijk onderdeel uit van onze verkoopstrategie. Ditzelfde kunnen wij ook doen voor jouw woning. Meer informatie? Bekijk ons stappenplan of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.