Makelaar Friesland

Makelaar Friesland nodig?

Was je toevallig in Google op zoek naar ‘makelaar Friesland‘? Je hebt besloten je woning te verkopen en je hebt keuze uit vele tientallen makelaars in Friesland. Maar welke makelaar past het beste bij jou? Duinstra Melis Makelaars is door haar unieke en verfrissende werkwijze dé makelaar in Friesland! 

Ben je op zoek naar een makelaar in Friesland van de ‘oude stempel’ ? Dan passen wij waarschijnlijk niet goed bij elkaar. Geloof je in vernieuwing, creativiteit en ‘out of the box‘ denken? Lees dan nog even verder! Onze aanpak is verfrissend en past bij het huidige tijdperk waarin we leven. Wij kunnen je geruststellen… Natuurlijk maken wij ook gebruik van Funda en zetten we een TE-KOOP bord in de tuin. Maar ook dit pakken we anders en vooral slimmer aan. We doen dit alles met maar één reden en dat is het zo snel mogelijk verkopen van jouw huis!

Ben jij op zoek naar een Friese makelaar die sterk in marketing is of heb je een aankoopmakelaar nodig voor de aankoop van jouw woning? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. 

Wonen in Friesland

Een echte Fries zou niks anders meer willen dan wonen in Friesland. Ook ‘Hollanders’ die eenmaal in Friesland wonen geven aan niet meer terug te willen naar waar ze vandaan kwamen. Maak kennis met onze prachtige Friese cultuur, ontdek de Friese 11 steden en geniet van de vele Friese meren en watersportmogelijkheden.

Friesland kenmerkt zich door de vele oude tradities. Sommigen erg bekend en anderen wat minder. Iedere Nederlander is natuurlijk bekend met de Friese Elfstedentocht, de tocht der tochten op natuurijs die al sinds 1997 niet meer is geschaatst. En natuurlijk iedere zomer het Skutsjesilen, de échte Friese zeilwedstrijd met skûtsjes. Een skûtsje betekent in het Nederlands ‘schuitje’. Deze Friese tjalken werden gemaakt van staal of hout en honderden jaren geleden al gebruikt voor vrachtvervoer over het water. In begin 19e eeuw (1820) werden de eerste wedstrijden met skûtsjes al gehouden in Sneek. Kortom, een echte Friese traditie die na jaren nog steeds in stand is gebleven.  

Op zoek naar een Makelaar in Friesland? Kies Duinstra Melis Makelaars, met het grootste online bereik!

Friesland staat deels bekend om de vele Friese meren en wateren die bij uitstek geschikt zijn voor watersportliefhebbers. Maar het mooie Friesland biedt zoveel meer dan alleen dat. Friesland kent prachtige streken die onderling erg van elkaar kunnen verschillen. Zo is Friesland ooit uitgeroepen tot mooiste provincie van Nederland door de Vereniging Nederlands Cultuurlandschap. Via de Afsluitduik bereik je snel Noord-Holland en ook de prachtige Waddeneilanden  liggen voor de deur.  

Qua landschap is de provincie Friesland erg divers. Langs een groot gedeelte van de Friese kust bevinden zich voornamelijk de wat kale klei gronden. Iets meer het binnenland in kom je al snel in de Friese Wouden terecht. Een mooi groen en bebost gebied op zandgrond wat zich kenmerkt door de vele boomwallen tussen de landerijen. Ook Gaasterland, een regio in Súdwest Fryslân, is schitterend. Veel bomen, water en de mooie natuur is kenmerkend voor deze omgeving. 

Wil je Friesland echt leren kennen, boek dan eens een hotel, vakantiehuisje of een van de vele bed & breakfasts en ga de provincie verkennen. Je zult versteld staan! Voor meer informatie over de provincie Friesland neem eens een kijkje op de website van Friesland.nl.

Huis verkopen in Friesland

Tijden zijn veranderd en de technologische ontwikkelingen gaan snel. Dat is precies de reden dat alleen jouw huis op Funda zetten en een bord in de tuin vaak niet meer voldoende is voor een snelle verkoop. Dit geldt ook voor Friesland. Er is daarom meer aandacht, tijd en meer marketing nodig voor het verkopen van jouw woning. Dat is precies waar Duinstra Melis Makelaars slim en effectief mee omgaat. 

Waar staat Duinstra Melis Makelaars voor? 

We doen wat we leuk vinden en waar we goed in zijn. We houden van humor en doen ons werk met passie. Dit heeft invloed op de algemene sfeer; zowel intern op de werkvloer, als extern naar onze klanten toe. 

Door samen te werken kunnen we meer bereiken. Zowel binnen ons team, met zakelijke partners als met onze klanten. We zullen er alles aan doen om onszelf terug te verdienen, de investering in ons moet de klant meer opleveren. Wij geloven in synergie en een win-win mentaliteit.

 
We zijn er trots op dat we laagdrempelig, creatief en innovatief zijn. Door gewoon onszelf te zijn, doen we het vaak al anders. We blijven innoveren en met een divers team lopen we voor op de rest én zorgen we voor de beste presentatie van jouw woning.

Wat we doen, doen we goed. En anders doen we het niet. We leveren kwaliteit voor onze klanten en onszelf en blijven onszelf uitdagen. De juiste specialist hebben we op de juiste plaats; iedereen doet waar zijn of haar kwaliteiten liggen. Op die manier doen we het altijd goed. We laten niets aan het toeval over. 

Overweeg jij om jouw huis in Friesland te verkopen? Dan komen wij natuurlijk graag met jou in contact om te kijken of we een goede match zijn. Vind jij jezelf juist helemaal in onderstaande quotes? Dan is het misschien beter om te kiezen voor een andere makelaar: 

Vanuit Leeuwarden en onze etalagevestiging in Sneek zijn we in staat een groot deel van de Friese woningmarkt te bedienen. Zo zijn we onder meer actief in:

Ook voor een aankoopmakelaar ben je bij ons aan het juiste adres. Aankoopbegeleiding voeren we uiteraard in de gehele provincie Friesland uit. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een aankoopmakelaar in Friesland? Ook dan zijn we je graag van dienst.

 

De kans is aanwezig dat je ons gevonden hebt via Google. Wij willen graag gevonden worden en daarom maakt online marketing ook een belangrijk onderdeel uit van onze verkoopstrategie. Ditzelfde kunnen wij ook doen voor jouw woning! Meer informatie? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.