fbpx
Hoofdfoto
  • Soort Eengezinswoning
  • Type Tussenwoning
  • Bouwjaar 2020
  • Woonoppervlakte 162 m2
  • Perceeloppervlakte 160 m2
  • Inhoud 586 m3
  • Aantal kamers 8
  • Aantal slaapkamers 6
  • Aantal badkamers 1
  • Liggingen Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Open ligging, Aan vaarwater
  • Koopprijs € 495.000,- k.k.
  • Status Onder bod
  • Aanvaarding In overleg
  • Energieklasse A
  • Verwarming CV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
  • C.V.-Ketel Hre
  • Isolatie Volledig geïsoleerd
  • Combiketel Ja
  • Parkeer faciliteiten Op eigen terrein
  • Garage Geen garage

Beschrijving Tolhuswei 94

Welkom in Blitsaerd, één van de nieuwste wijken van Leeuwarden. In deze wijk woon je met een permanent vakantiegevoel: hier ben je omgeven door rust, natuur en water. Een eigen ligplaats inclusief sloep behoort hier tot één van de mogelijkheden! Ook de ligging is ideaal: hier rijd je zo één van de Leeuwarder uitvalswegen op. We nemen je mee naar de Tolhúswei, waar deze moderne en energiezuinige woning staat. Met uitzicht over het water en een luxe afwerking is het wooncomfort hier hoog. Zullen we een kijkje nemen?

Bij aankomst valt meteen de mooie gevel op: deze is - als enige in de straat - afgewerkt met composiet. Dit geeft het aanzicht veel allure en een unieke uitraling. Hier in de voortuin kun je heerlijk zitten en genieten van het uitzicht over het water. Bootjes kijken terwijl je je koffie drinkt, dat klinkt toch fantastisch?

We betreden de woning en komen de entree binnen. Hier vinden we de meterkast en het moderne toilet. Wanneer we rechtsaf slaan, betreden we de royale leefruimte, die wordt opgedeeld in tweeën dankzij de centrale plaatsing van de open keuken. Dat deze woning ingericht en gestyled is door een binnenhuisarchitect is direct duidelijk. Aan de voorzijde vinden we de eethoek. Hier heb je een fijne lichtinval door de het grote raam dat tot de grond reikt, met wederom uitzicht over het water. De open keuken in het midden is een echte eyecatcher! Alle inbouwapparatuur is van hoge kwaliteit. We vinden hier onder andere een stoomoven, reguliere oven, combi-oven, vaatwasser, Quooker en inductieplaat. Hier kun je in alle luxe uitgebreid koken. Aan de achterzijde vind je de zithoek met wederom veel lichtinval door de grote openslaande deuren die naar de tuin leiden. De woonkamer is met maar liefst 2.40 meter uitgebouwd; wát een ruimte! De PVC visgraatvloer maakt deze leefruimte helemaal af. Er is tevens een ruime trapkast aanwezig voor het opbergen van losse spullen.

Vanuit de woonkamer lopen we de trap op, die zich achter de deur tegenover de keuken bevindt. Hier op de eerste verdieping vinden we drie slaapkamers en een badkamer. De ruime master bedroom van 14 m² heeft prachtig uitzicht over de haven, mede dankzij de prachtige raampartijen die reiken tot aan de grond. De overige twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning. Waar we al hadden geconcludeerd dat aan de voorzijde het uitzicht prachtig is, valt hier op dat je óók aan de achterzijde van de woning fantastisch uitzicht hebt over water en bootjes, met daar direct achter veel groen en natuur. De moderne badkamer is voorzien van inloopdouche, toilet, wastafel met meubel én ligbad.

Wanneer je nu al dacht dat deze woning royaal is qua oppervlakte: loop vooral eens mee omhoog naar de tweede verdieping. Hier vinden we nóg 3 slaapkamers, wat het totaal op maar liefst 6 slaapkamers brengt. Nooit meer ruimte tekort! Deze extra slaapkamers zijn in 2023 gerealiseerd en dus nog gloednieuw. Uiteraard wederom met prachtig uitzicht. De 4e kamer op deze verdieping is ingericht als wasruimte, inclusief witgoedaansluiting. En ook dát is nog niet alles: we lopen weer naar beneden richting de tuin.

We zijn in de prachtige tuin op het westen. Hier is een natuurlijke schutting met veel groen, die zorgt voor voldoende privacy. De tuin is strak afgewerkt met een mooie tegelvloer en achterin vinden we een berging met elektra voor het opbergen van tuingereedschap en het stallen van fietsen. Ook is er onlangs een elektrisch zonnescherm van maar liefst 4 meter diep geïnstalleerd: óók op de warme zomerdagen kun je hier dus heerlijk genieten van de rust die deze prachtige wijk te bieden heeft.

Nog een paar pluspunten om de rondleiding af te sluiten: deze woning is met energielabel A en zonnepanelen energiezuinig, is met 6 slaapkamers zeer geschikt voor een groter gezin, heeft een eigen parkeerplek achter huis en er is de mogelijkheid tot overname van een ligplaats inclusief sloep! Zie jij jezelf hier al helemaal wonen? We ontvangen je graag bij een bezichtiging.

Bijzonderheden
- Energielabel A
- Maar liefst 6 slaapkamers
- Prachtig uitzicht over (vaar)water en natuur aan voor- en achterzijde
- Eigen parkeerplek achter huis
- Berging met elektra afgewerkt met composiet, dezelfde als woning
- Optioneel: overname ligplaats inclusief sloep
- Gloednieuw 4 meter diep elektrisch zonnescherm in de tuin
- Ingericht en gestyled door een binnenhuisarchitect
- Laadpaal aanwezig
- Voorzien van zonnepanelen

Video

Plattegrond

Details Foto's Beschrijving Video Plattegrond Kaart

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars