fbpx

Duinstra Melis Wooninspiratie

Lockerkast inspiratie: modern én industrieel

De lockerkast herken je vast van vroeger op de middelbare school óf van de kleedkamers van de sportschool. Wist je dat je deze moderne, industriële én bovenal handige kast ook prima kwijt kunt in je interieur? Wij geven je graag wat lockerkast-inspiratie, want ook in jouw woonstijl past een lockerkast!

Soorten Lockerkasten

Er bestaan ontzettend veel verschillende soorten én maten lockerkasten, ook wel lockers genoemd, met allemaal dezelfde stoere industriële maar ook zeker modern uitstraling. Zo heb je de herkenbare smalle lockers, de grote lockers, lockerkast op wieltjes, lockerkast met houten elementen, de gekleurde én de locker als Tv-meubels

De voordelen van een lockerkast
  • Het geeft de ruimte direct een industriële look.
  • Is erg functioneel, je hebt extra bergruimte.
  • Neemt weinig ruimte in beslag, dus ook geschikt voor kleinere woonoppervlaktes.
  • Heeft een stevige constructie.
  • Afsluitbare deuren, je spullen zijn veilig én stofvrij.
3
Waar plaats ik de lockerkast?

In de woonkamer
Een lockerkast in je woonkamer kan goed dienen als eyecatcher. Door de robuuste uitstraling vallen ze direct op. Buiten dat dient de kast eveneens als handige, sluitbare opberger. Die rommeltjes en/of speelgoed zijn dus mooi uit het zicht!

Als kledingkast
Vooral in de Scandinavische woonstijl die zich kenmerkt door het minimalistische interieur past een locker als kledingkast goed in thuis. De locker bestaat vaak uit één of meerdere vakjes én een rek waar jij jouw kledingstukken aanhangt. Heb je toch meer ruimte nodig? Koop dan een grotere locker of plaats er twee naast elkaar

Als nachtkastje
Een locker dient ook goed als nachtkastje. Bovendien handig omdat deze kast op slot kan. Jouw waardevolle spullen zijn in de lockerkast als nachtkastje dus altijd veilig opgeborgen.

In de kinderkamer
Voor de kinderkamer is een lockerkast ook uitermate geschikt. Vooral de gekleurde locker past goed thuis in de sfeervolle kinderkamer óf zelfs de speelkamer. Ook hier is het feit dat de kast op slot kan een voordeel.

5
6

In de garage
In de garage vind je vaak materialen die je handig opbergt in de locker. Zo heb jij al je gereedschappen mooi op één plek!

In de tuin
Ook hier geldt; handig als opberger voor in dit geval tuingereedschap, zaadjes waar anders ongedierte bij komt óf in de grotere lockers passen zelf de loungekussens.

En, ben je al overtuigd? Wacht dan niet langer en haal die mooie lockerkast. Misschien twijfel je nog over de kleur? Ook dat hoeft geen probleem te zijn: koop op Marktplaats een model naar keuze en spuit of verf deze eenvoudig over.

Meer wooninspiratie bekijken:

ec2b4000-1f5f-4d0f-8d1a-840e537fe55e
Seizoenen

Maak je huis lente-proof met deze tips!

Afbeelding2
Styling

Dit zijn dé woontrends van 2022

Schermafbeelding 2021-12-03 om 14.43.50
DIY

DIY: Eenvoudige Sinterklaas raamdecoratie

woning tips herfst
Seizoenen

Maak jouw woning herfst-proof met deze tips!

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars