fbpx

Duinstra Melis Wooninspiratie

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Dit zijn dé keukentrends van 2021

De keuken is in deze tijd een belangrijke ruimte in het huis geworden. Er wordt niet alleen maar gekookt er wordt tegenwoordig uitgebreid geleefd. Een keuken is dus multifunctioneel. De veranderingen binnen de keukentrends gaan maar door en veranderen jaarlijks. Hoog tijd om jou in te lichten van dé nieuwste trends. Lees hier alles over dé keukentrends van 2021. Misschien bereid jij jouw culinair hoogtepuntje binnenkort wel in een trendy keuken?

 

Natuurlijke kleuren

De kleuren van 2021 zijn heel erg natuurlijk en rustig. Lees hier alles over de kleur van 2021. Deze kleuren komen natuurlijk ook terug in de keuken. Natuurlijke materialen en kleuren geven snel een mooi geheel in de keuken. Omdat de kleuren natuurtinten zijn kunnen ze lang blijven. Natuurtinten zijn erg tijdloos. De kleuren liggen dicht bij elkaar, maar stralen een verschillend gevoel uit.

Marmer

Een marmeren vloer, marmeren keukenblad of marmeren accessoires en ga zo maar door… Het is helemaal hip en trendy momenteel. Ga je voor een chique uitstraling? Dan is marmer écht een toevoeging aan jouw keuken. In de Griekse en Romeinse oudheid werd marmer al gebruikt in het interieur. Dat zegt genoeg over hoe tijdloos marmer is plus dat het ook nog eens een ontzettend sterk materiaal is. Marmer is in verschillende soorten te verkrijgen. Op deze manier is er voor ieder wat wils.

Duurzaam

Duurzaam, duurzamer, duurzaamste. Een keuken kies je niet ieder jaar uit en daarom is het goed om te kijken naar een duurzame keuken. Zijn de materialen duurzaam? En gaan de apparaten lang mee? Van een kraan die water bespaart tot een kookplaat met het beste rendement. Er is heel wat mogelijk op het gebied van een duurzame keuken. Laat je inspireren in het brede aanbod in duurzame keukens.

Let it fly

Een zwevende keuken is het ding van 2021! Door de keuken te laten “zweven” krijg je geen grote massieve keuken, maar een mooie slanke keuken. Het 3D effect is fantastisch en kan uitgelicht worden met licht. De keuken lijkt opties minder kolossaal. Hiermee wordt een minimalistisch detail gecreëerd. Naast dat het erg trendy, strak en modern is, is het ook ontzettend praktisch. De rare hoeken waar de stofzuiger niet in te krijgen is verleden tijd!

Slimme keuken

De technologie van de moderne wereld ontwikkelt zich in een razend snel tempo en brengt veel mogelijkheden met zich mee. Hierdoor staan de lampen aan als je thuiskomt en ruik je de geur van verse koffie als je ’s ochtends wakker wordt. Het is natuurlijk een enorme luxe, maar het is ook praktisch. Je kunt tijd besparen en heerlijk relaxed thuiskomen. De technologie is al zover ontwikkeld dat je alles voor elkaar krijgt wat je graag zou willen. Wie wil dat nou niet?!

 

Met de keukentrends van 2021 is jouw keuken straks weer helemaal up to date. Een keuken is tegenwoordig meer dan alleen praktisch. Het is een leefruimte geworden. In een leefruimte horen natuurlijk ook accessoires. Lees hier alles over accessoires  en hoe je ze kunt pimpen.

Meer wooninspiratie bekijken:

woning tips herfst
Seizoenen

Maak jouw woning herfst-proof met deze tips!

pexels-teona-swift-6912827
Seizoenen

Zo blijven jouw planten leven terwijl je op vakantie bent!

pexels-askar-abayev-5638746
Buitenleven

Tuinfeest ideeën

pexels-vlada-karpovich-4050423
Ruimtes

Oranje als nieuwe trendkleur in je interieur: komt dat even goed uit!

DM WONEN

Bekijk nu ons nieuwste woonmagazine vol inspiratie binnenkijkers, tips, mooie verhalen en meer. Kortom: 100 pagina’s, met liefde geschreven over álles op het gebied van (duurzaam) wonen.

© 2021
Duinstra Melis Makelaars / Privacy statement / Disclaimer / Partners

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars