fbpx

Duinstra Melis Wooninspiratie

Flexa kleur van het jaar: Brave Ground!

De herfst is aangebroken! Hét perfecte moment om lekker aan de gang te gaan met je interieur en de nieuwste woontrends. Verfmerk Flexa maakte in september traditiegetrouw de trendkleur van het jaar bekend. En de Flexa-kleur van 2021 is…. Brave Ground! Hoe je deze warme, natuurlijke bruintint toepast? Wij vertellen je er alles over!

In 2019 was de warme amberkleurige tint ‘Spiced Honey’ de Flexa kleur van het jaar. En herinner je de trendkleur van vorig jaar, ‘Tranquil Dawn’ nog? Deze grijsgroene kleur heeft in 2021 plaatsgemaakt voor de kleur ‘Brave Ground’, een natureltint die ideaal is voor een goede basis van je interieur.

 

De krachtige aardse tint laat andere kleuren schitteren in je interieur én roept een gevoel van veiligheid op. Daarnaast toont het ontelbare mogelijkheden. De kleur is dan ook te combineren met allerlei diverse kleurenschema’s.

Brave ground

Bijpassend kleurenpalet

Enkele kleurschema’s die Flexa heeft samengesteld bijpassend bij de kleurtrend van het jaar 2021 zijn: Trust, Expressive, Timeless en Earth. Deze paletten bestaan uit verschillende kleurfamilies: bruinen, roden, rozen, gelen en natuurlijke blauwen en groenen.

Brave Ground combineren

Het voordeel van zo’n mooie, warme naturel kleur is dat deze makkelijk valt te combineren. Brave Ground past perfect bij natuurlijke materialen zoals hout en aardewerk. Op deze manier houd je een tijdloze basis. Ben jij iets uitbundiger? Ook dát is geen probleem voor de Kleur van het Jaar 2021!

 

Brave Ground is namelijk makkelijk te combineren met prachtige contrasterende kleuren. Denk aan: roze en rood of vergrijsd blauw en groen. Maak de ruimte compleet met leuke accessoires zoals opvallende kussentjes of grote kamerplanten. Zo creëer je een heerlijke ruimte waar je nooit op uitgekeken raakt!

Kortom: Brave Ground is een gangbare kleur, die makkelijk te combineren is. Zo geef je helemaal jouw eigen draai aan je interieur. Kies dus vooral zelf hoe jij deze fantastische kleur wil toepassen in jouw woning! Verftips nodig? Hier vertellen we je er meer over!

Meer wooninspiratie bekijken:

ec2b4000-1f5f-4d0f-8d1a-840e537fe55e
Seizoenen

Maak je huis lente-proof met deze tips!

Afbeelding2
Styling

Dit zijn dé woontrends van 2022

Schermafbeelding 2021-12-03 om 14.43.50
DIY

DIY: Eenvoudige Sinterklaas raamdecoratie

woning tips herfst
Seizoenen

Maak jouw woning herfst-proof met deze tips!

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars