fbpx

Duinstra Melis Wooninspiratie

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Zó creëer je een low budget buitenkeuken!

Hóé fijn is het om zomers heerlijk buiten te eten én te koken? Heb jij er ook al eens over nagedacht om gewoon je eigen buitenkeuken te creëren? Het hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn want in een paar stappen heb jij al je eigen ‘low budget’ buitenkeuken!

Groentekistjes

Een buitenkeuken van houten groentekistjes staat niet alleen superleuk, het is ook nog eens makkelijk én enorm goedkoop.

Benodigdheden:
Werkwijze:

Schuur allereerst de groentekistjes of het steigerhout. Hiermee voorkom je dat het hout gaat splijten. Schroef eventueel hierna onder beide kistjes 4 wielen. Leg als laatste de plank of het blad op de kistjes/ het steigerhout en schroef het vast. 

INSPIRATIE - afbeelding
INSPIRATIE - afbeelding (1)
Houten planken

Of maak een buitenkeuken met houten plankjes, onderhoudsvriendelijk en het staat je niet in de weg.

Benodigdheden:
Werkwijze:

Schuur de houten plank(jes) wanneer dit nodig is. Kies een stevig stuk van je schutting of muur (achterzijde woning/ tuinhuis). Hang één of meerdere plankjes op dezelfde hoogte aan de schutting of muur vast. Gebruik hiervoor een ophangsysteem of boor de plankjes vast met schroeven. 

Stenen of tegels

Heb je nog wat overgebleven stenen of tegels? Maak dan hier dan een buitenkeuken van: eenvoudig, robuust én het blijft lang goed omdat het van stenen gemaakt is.

Benodigdheden:
Werkwijze:

Maak met de tegels of stenen twee of meerdere stapels vlak naast elkaar. Plaats eventueel een grote plank of keukenblad boven op de stapels. Of kies voor roosters waar je het vlees op kunt bakken.

5
INSPIRATIE - afbeelding
Tips:

Opzoek naar meer leuke tuinideeën? Lees dan vooral verder hoe je een Bohemian tuin creëert of wat de leukste schaduwplanten voor in jouw tuin zijn.

Meer wooninspiratie bekijken:

tuin winterklaar
Buitenleven

Zo maak je je tuin winterklaar!

Teddy_trend_wooninspiratie
Styling

Trend alert: Pluizige meubels en woonaccessoires van teddy!

wooninspiratie_manden_borden_muur

Gek of geniaal: manden en borden als wanddecoratie!

Betoonlook
Styling

5 Tips: Zó creëer je de stoere betonlook!

DM WONEN

Bekijk nu ons nieuwste woonmagazine vol inspiratie binnenkijkers, tips, mooie verhalen en meer. Kortom: 100 pagina’s, met liefde geschreven over álles op het gebied van (duurzaam) wonen.

©2018 Duinstra Melis Makelaars / Privacy statement / Disclaimer