fbpx

Vacature: Marketing & Communicatie

Werken bij Duinstra Melis Makelaars...

Ben jij die creatieve én gezellige collega die wij zoeken?

Even over ons...

Duinstra Melis Makelaars is met circa 13 medewerkers één van de grotere makelaars actief in de hele provincie Friesland. Bij Duinstra Melis Makelaars zien we de klant als ons bestaansrecht. We doen er daarom ook alles aan om de beste te zijn en een zo hoog mogelijke klanttevredenheid te behalen. We halen alles uit de kast en doen net even dat stapje extra om niets aan het toeval over te laten en het beste resultaat te behalen voor onze klanten.

We doen wat we leuk vinden en waar we goed in zijn. We houden van humor en doen ons werk met passie en plezier. We doen het samen, geloven in synergie en een win-win mentaliteit. Door goed samen te werken – met de juiste specialist op de juiste plaats – kunnen we meer bereiken. We zijn er trots op dat we laagdrempelig, creatief en innovatief zijn. Door gewoon onszelf te zijn, doen we het vaak al anders. We blijven innoveren en met een divers team aan creatieve geesten lopen we voor op de rest én zorgen we steeds weer voor verrassingen. Wat we doen, doen we goed en anders doen we het niet. 

Over jou...

We willen ons team gaan uitbreiden met een creatieve marketeer. Met name door de inzet van marketingcommunicatie en social media spelen wij altijd in op de laatste trends en ontwikkelingen. Daardoor zijn we nu al meerdere jaren op rij dé makelaar met het grootste bereik van Noord-Nederland, en daar zijn we super trots op! Ben jij de creatieve duizendpoot die ons helpt nog verder te groeien?

 

Samen met je collega’s beheer je de content planning en werk je continu aan nieuwe concepten en ideeën. De juiste tone-of-voice gebruiken en doelgroep aanspreken is daarbij erg belangrijk. Je schrijft presentatieteksten, kan foto’s en video’s maken/bewerken en je bent verantwoordelijk voor onze website, drukwerk en advertenties. 

 

De nadruk ligt op marketing en communicatie, maar het is een pré als de kandidaat ook affiniteit heeft met verkoopstyling en eventueel een opleiding wil volgen om onze klanten verkoopstyling advies te geven.

Wij zoeken iemand die...

Jouw takenpakket:

Wat bieden wij jou...

Solliciteren?

Stuur je CV met korte motivatie naar Duinstra Melis Makelaars, t.a.v. Giorgio Melis: info@duinstramelis.nl. 

De sluitingsdatum is 1 februari.

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars