fbpx

Vacature: Commercieel Binnendienst medewerker

Werken bij Duinstra Melis Makelaars...

Ben jij die gedreven én gezellige collega die wij zoeken?

Even over ons...

Duinstra Melis Makelaars is met circa 13 medewerkers één van de grotere makelaars die actief is in de gehele provincie Friesland. Bij Duinstra Melis Makelaars zien we de klant als ons bestaansrecht. We doen er daarom ook alles aan om er bovenuit te springen en een zo hoog mogelijke klanttevredenheid te behalen. We halen alles uit de kast en doen net even dat stapje extra om niets aan het toeval over te laten en het beste resultaat te behalen voor onze klanten.


We doen wat we leuk vinden en waar we goed in zijn. We houden van humor en doen ons werk met passie en plezier. We doen het samen, geloven in synergie en een win-win mentaliteit. Door goed samen te werken – met de juiste specialist op de juiste plaats – kunnen we meer bereiken. We zijn er trots op dat we laagdrempelig, creatief en innovatief zijn. Door gewoon onszelf te zijn, doen we het vaak al anders. We blijven innoveren en met een divers team aan creatieve geesten lopen we voor op de rest én blijven we verrassen. Wat we doen, doen we goed en anders doen we het niet. 

Over jou...

Wegens groei willen we gaan uitbreiden met een Commercieel Binnendienst Medewerker die past binnen ons hechte team. De nadruk ligt op de administratieve en juridische binnendiensttaken en direct klantcontact via Whatsapp, e-mail en telefoon.

Wij zoeken iemand die...

Wat bieden wij jou...

Jouw takenpakket:

Solliciteren?

Stuur je CV met korte motivatie naar Duinstra Melis Makelaars, t.a.v. Giorgio Melis: info@duinstramelis.nl (o.v.v. Vacature Commercieel Binnendienst Medewerker). De sluitingsdatum is vrijdag 14 juni. 

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars