fbpx

Over Geja

Geja haar grote passie is fotograferen. Ze is dan ook verantwoordelijk voor de woningfotografie binnen Duinstra Melis Makelaars en houdt zich daarnaast bezig met grafische vormgeving. Nadat Marije is langs geweest voor de styling wordt de fotosessie ingepland en komt Geja jullie huis zo mooi mogelijk fotograferen.

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Mijn droomhuis is een dijkhuisje dichtbij de kust met uitzicht over de velden en rondom veel ruimte voor mijn hond, een kas en een moestuintje.  Mijn droomhuis hoeft niet groot te zijn. Ik zou een oud vissershuisje of een woonschuur heel mooi vinden met oude houten palen, zwarte kozijnen van staal, grote raampartijen en veel gebruik van hout gecombineerd met oude Friese geeltjes. Daarbij mag natuurlijk niet een houtkachel ontbreken.

5 woorden die jou typeren

Wat vind je zo leuk / het leukste aan je baan?

Fotograferen is altijd mijn ding/passie geweest en dat ik dat dagelijks mag doen, daar prijs ik mezelf gelukkig mee. Het is een leuke uitdaging om samen met de verkoopstyliste het mooiste resultaat te krijgen. Daarnaast vind ik de afwisseling heel fijn. Ik kom natuurlijk bij veel verschillende mensen thuis en de nabewerking doe ik op kantoor of soms thuis.
Wat het ook erg leuk maakt is ons team, mijn collega’s.

En in je vrije tijd?

Remco

Nynke

Giorgio

De mensen achter Duinstra Melis makelaars

Anne

Ant

Jesse

Ankje

Eida

Geja

Marlies

Puck

DM WONEN

Bekijk nu ons nieuwste woonmagazine vol inspiratie binnenkijkers, tips, mooie verhalen en meer. Kortom: 100 pagina’s, met liefde geschreven over álles op het gebied van (duurzaam) wonen.

©2018 Duinstra Melis Makelaars / Privacy statement / Disclaimer

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars

Jouw-huis-in-de-verkoop1-300x300

Duinstra Melis Makelaars maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.