fbpx

Over Eida

Na een succesvolle stage is Eida blijven hangen bij Duinstra Melis Makelaars. Nu is ze verantwoordelijk voor de marketing. Zo beheert ze de social media kanalen, houdt ze zich bezig met de website en schrijft ze blogs en wooninspiratie artikelen. Met veel enthousiasme probeert ze elke keer weer het publiek te inspireren en te informeren. En dát het liefst met een goede portie creativiteit! Dus… Volg ons vooral op Instagram en Facebook om te zien waar ze mee bezig is!

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Mijn droomhuis bevindt zich in de Greidhoeke, aan de rand van een gezellig dorp. Hier heb ik prachtig vrij uitzicht over de landerijen én heb ik een prachtige tuin waar allerlei vogeltjes in wonen. De woning zelf is he-le-maal áf, klussen hoeft dus niet meer! Toch zijn er nog veel authentieke details bewaard gebleven zoals een balkenplafond en glas-in-loodramen. De woning is niet ontzettend groot, maar vooral heel fijn en knus. Oh… En in de tuin staat een luxe jacuzzi!

5 woorden die jou typeren

Wat vind je zo leuk / het leukste aan je baan?

Alle woningen die wij in de verkoop krijgen komen langs mij en mag ik uitgebreid bekijken en beschrijven. Ik vind het dan ook ontzettend leuk om te zien wat voor verschillende woningen er in de markt te vinden zijn. Elke woning heeft zijn charmes en voor mij is het een eer om deze als eerst  te mogen delen met het publiek. Daarnaast kan ik tijdens mijn werk veel creativiteit kwijt in het bedenken van nieuwe posts en het maken van blogs/wooninspiratie artikelen.

En in je vrije tijd?

Remco

Nynke

Giorgio

De mensen achter Duinstra Melis makelaars

Anne

Ant

Jesse

Ankje

Eida

Geja

Marlies

Puck

DM WONEN

Bekijk nu ons nieuwste woonmagazine vol inspiratie binnenkijkers, tips, mooie verhalen en meer. Kortom: 100 pagina’s, met liefde geschreven over álles op het gebied van (duurzaam) wonen.

©2018 Duinstra Melis Makelaars / Privacy statement / Disclaimer

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars

Jouw-huis-in-de-verkoop1-300x300

Duinstra Melis Makelaars maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.