fbpx

Nieuwbouw

Samen met Friese ondernemers realiseren we: .

Duinstra Melis Makelaars is de afgelopen jaren flink gegroeid op de woningmarkt van Friesland. Daarom richten we ons steeds meer op nieuwbouwprojecten. Samen met Friese ondernemers realiseren we een ‘nieuw (t)huis.’ Letterlijk en figuurlijk! Ben jij op zoek naar een nieuwbouwwoning in Friesland? Een koopwoning, een kavel te koop, of het nieuwbouwproject van jouw dromen in de Friese provincie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Wil je op de hoogte blijven van al onze huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten?

Vul het inschrijfformulier in, of neem contact op.

Hoe gaan we te werk?

Heb je interesse in een nieuwbouwproject? Via onze marketingkanalen brengen wij jullie op de hoogte van de laatste projecten. Wanneer de verkoop van start gaat, kan een ieder zich inschrijven voor een woning. Vervolgens worden de woningen toegewezen op basis van de inschrijvingen. Als je een optie op de nieuwbouwwoning hebt, kun je de koopovereenkomst tekenen om de koop definitief te maken. Als de koop afgehandeld is bij de notaris, is de woning écht van jou! Óf de bouw is dan al gestart, of deze start na de definitieve verkoop. Wanneer het project is afgerond zal dit opgeleverd worden. 

Onze huidige nieuwbouwprojecten

De Haven - Gytsjerk

In het levendige winkelgebied van Gytsjerk wordt het straks nog een stukje mooier! Nieuwbouwproject ‘De Haven’ is volop in ontwikkeling. Schijf je in om als eerste op de hoogte te zijn.

Buitengoed Kingma State - Zweins

Statig wonen in het buitengebied van Franeker op een voormalig historisch landgoed? Rust, ruimte en kwaliteit staat centraal op deze nieuw te ontwikkelen state op historische basis. Meer informatie volgt.

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars