fbpx

Rengersweg 32

OENTSJERK

€ 295.000,-

Soort woning

Type woning

Bouwjaar

bungalow
vrijstaande woning
1966

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Inhoud

103 m²
758 m²
409 m³

Aantal kamers

Aantal slaapkamers

3
2

Ligging

Vraagprijs

Status

Oplevering:

€ 295.000,-
Beschikbaar

Energie label

E

Isolatie

dubbel glas

Verwarming

c.v.-ketel

Garage

vrijstaand hout

Rengersweg 32

Beschrijving

We zijn weer te vinden in het mooie Oentsjerk! Dit keer aan de Rengersweg 32. Hier hebben wij een mooie bungalow met maar liefst 760 m2 perceeloppervlakte in de verkoop. 

Het dorp Oentsjerk beschikt over diverse voorzieningen zoals basisscholen, kerk, medisch centrum, sportverenigingen, een klein winkelcentrum. Oentsjerk heeft ca. 1850 inwoners. De omgeving rondom Trynwâlden wordt gekenmerkt door vele bos-, fiets- en wandelgebieden. In slechts 10 minuten met de auto ben je in Leeuwarden maar ook de busverbinding naar Leeuwarden is uitstekend. Daarnaast heb je in het naastliggende dorp Gytsjerk ook meerdere voorzieningen zoals een supermarkt, pizzeria, slijterij, groenteboer, kappers, chinees restaurant en meer. 

Ik neem je graag mee voor een ronde door deze leuke woning
We komen binnen aan de zijkant van de woning in de ruime hal. Dit is ook direct de ruimte vanuit waar je naar alle vertrekken kunt komen. We beginnen aan de voorkant van de woning, de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een lichte eikenkleur laminaatvloer en is lekker licht door de grote raampartij aan de voor- en zijkant. Vanuit de woonkamer lopen we door naar de keuken. De keuken zelf is weliswaar wat verouderd maar de ruimte is mooi van formaat er wederom erg licht. Zie je de mogelijkheden? Wij wel! Wellicht is het ruimer maken van de doorgang naar de keuken om zo de woonkamer en keuken nog meer met elkaar in verbinding te brengen een goede optie? Of toch het een dichte keuken laten, een mooie afgesloten ruimte waar je gezellig kunt tafelen. Kortom, mogelijkheden genoeg.

Terug naar de hal, naar de badkamer. De nette badkamer is in 2016 gemoderniseerd. Je vindt hier een keurige wastafel met een douche. Aan de achterkant zijn de 2 ruime slaapkamers gesitueerd. Alles is de op de begane grond en dat maakt de woning levensloopbestendig. 
Aan de linkerkant van de woning vind je nog een fijne bijkeuken. Genoeg ruimte om spullen op te bergen en daarnaast om je wasmachine te plaatsen. Meer ruimte nodig? Geen probleem, er is namelijk nog een garage en een ruime zolder. De garage is op dit moment in gebruik als een kantoorruimte met berging. Er zou weer een garage van gemaakt kunnen worden, de garagedeuren zitten er namelijk nog in. 

En dan nog de tuin! De woning staat zoals hierboven al omgeschreven op een perceel van 760 m2. Genoeg mogelijkheden dus om hier je uit te leven met groene vingers of om een gezellig terras aan te leggen en vele gezellige avonden te beleven.

Bijzonderheden
– Gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen
– Elektrische zonwering in de woonkamer
– 2 ruime slaapkamers
– Fijne lichte ruimtes
– Levensloopbestendige woning
– Veel bergruimte in en rondom de woning
– De woning wordt opgeleverd met de spullen die tijdens de bezichtiging in de woning stonden, met uitzondering van het glas in loodraam in de vensterbank

Bekijk de Video van de Rengersweg 32

Plattegrond

Waar op de kaart?

Streetview

DM WONEN

Bekijk nu ons nieuwste woonmagazine vol inspiratie binnenkijkers, tips, mooie verhalen en meer. Kortom: 100 pagina’s, met liefde geschreven over álles op het gebied van (duurzaam) wonen.

© 2022 Duinstra Melis Makelaars

Privacy statement / Disclaimer / Partners

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars