fbpx

Jeltewei 194

HOMMERTS

€ 150.000,-

Soort woning

Type woning

Bouwjaar

eengezinswoning
vrijstaande woning
1850

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Inhoud

108 m²
155 m²
406 m³

Aantal kamers

Aantal slaapkamers

5
3

Ligging

aan drukke weg, vrij uitzicht,

Vraagprijs

Status

Oplevering:

€ 150.000,-
Beschikbaar

Energie label

G

Isolatie

Verwarming

c.v.-ketel

Garage

geen garage

Jeltewei 194

Beschrijving

Ja, je ziet het goed! Dat lijken twee voordeuren, maar het gaat hier om één woning.
We zijn in Hommerts, waar deze woning aan de Jeltewei 194 een nieuwe eigenaar zoekt. Ben jij de klusheld die van dit leuke huis weer een thuis gaat maken? 

Je woont hier parallel aan een doorgaande weg, op vier kilometer afstand van Heeg en op vijf minuten rijden van Sneek. Er is een basisschool in het dorp en een bushalte voor de deur. Een leuke locatie, maar let op: deze woning heeft zeker nog wat aandacht nodig!

Graag neem ik je mee door de woning:
Via de entree komen we in de woonkamer. Een mooie lichte woonkamer met twee grote ramen aan de voorzijde van het huis en een gaskachel. We gaan links door de deur naar de keuken met aansluitend een bijkeuken waar de cv-ketel, de badkamer en het toilet zich bevinden. Via de keuken kan je ook door de openslaande deuren in de tuin komen. In de keuken zit verschillende inbouwapparatuur zoals een magnetron, een vaatwasser, een ingebouwd koffiezet apparaat, een koelkast en een keramische kookplaat.

We gaan terug naar de woonkamer en lopen via de trap naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie slaapkamers en een ruime kamer die gebruikt kan worden als werk of hobby kamer. Deze kamer zou ook als slaapkamer gebruikt kunnen worden maar is momenteel wel een doorgang voor de achterste slaapkamer. 

Tot slot gaan we naar de achtertuin. Een tuin die nog wat aandacht nodig heeft maar waar je een heerlijk plekje van kan maken met veel privé door de hoge schutting. In principe loopt de tuin helemaal rondom het huis dus er is altijd wel een plekje in de zon te vinden!

Bijzonderheden:
– Een opknap woning met veel potentie
– In de rook van Sneek
– Lichte woonkamer
– Parkeergelegenheid voor de deur
– Gaskachel

Bekijk de Video van de Jeltewei 194

Plattegrond

Waar op de kaart?

Streetview

In de buurt

Er zijn helaas geen woningen in de buurt gevonden..

DM WONEN

Bekijk nu ons nieuwste woonmagazine vol inspiratie binnenkijkers, tips, mooie verhalen en meer. Kortom: 100 pagina’s, met liefde geschreven over álles op het gebied van (duurzaam) wonen.

© 2022 Duinstra Melis Makelaars

Privacy statement / Disclaimer / Partners

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars