fbpx

Statenweg 10

ST.-ANNAPAROCHIE

€ 298.000,-

Soort woning

Type woning

Bouwjaar

1955

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Inhoud

174 m²
940 m²
391 m³

Aantal kamers

Aantal slaapkamers

0
0

Ligging

Vraagprijs

Status

Oplevering:

€ 298.000,-
Beschikbaar

Isolatie

Verwarming

Garage

geen garage

Statenweg 10

Beschrijving

Wat een mooie en unieke kans: deze verbouwde kerk uit 1870 in Sint Annaparochie. De laatste gebruiker heeft hier een pannenkoekenrestaurant in gehad, en wat voor één. De aankleding, de plafondschilderingen het grappige oog voor detail. Alles aan deze plek is uniek en zelfs een beetje sprookjesachtig, precies zoals ze hier zeggen: “Krekt wat oars as oars” oftewel: “net wat anders dan anders”.

Vóór de kerk zit nog een heerlijk ruim terras, maar eerlijk is eerlijk binnen is het toch echt het mooist. Hier kan een creatieve horeca ondernemer echt zijn eigen draai aan geven. Er zit momenteel namelijk een horecabestemming op het pand, maar de gemeente heeft aangegeven open te staan om gesprekken aan te gaan voor een eventuele woonvergunning. Gezien de hoogte, zou er wellicht een tweede laag gecreëerd kunnen worden om de ruimte optimaal te benutten. 

De huidige eigenaren wonen in de woning achter de kerk. Een prachtige en verbouwde woning waar ze het liefst blijven wonen. Mocht je toch belangstelling hebben om de kerk met de woning in geheel over te nemen, dan staan ze zeker open om het gesprek hierover aan te gaan. 

Kortom, een unieke kans vol creativiteit op een prachtige plek! 

Bijzonderheden
– Uniek verbouwde kerk met horeca bestemming
– Woonvergunning is bespreekbaar met de gemeente
– Mogelijkheid tot een B&B (nodige vergunningen moeten hiervoor aangevraagd worden)
– Voorzien van prachtige details
– 174 m2 oppervlakte
– De mogelijkheid is er om de woning erbij te kopen. Het betreft voor nu enkel de kerk. Foto’s van de woning zijn bij serieuze interesse op te vragen

Bekijk de Video van de Statenweg 10

Plattegrond

Waar op de kaart?

Streetview

In de buurt

Er zijn helaas geen woningen in de buurt gevonden..

DM WONEN

Bekijk nu ons nieuwste woonmagazine vol inspiratie binnenkijkers, tips, mooie verhalen en meer. Kortom: 100 pagina’s, met liefde geschreven over álles op het gebied van (duurzaam) wonen.

© 2022 Duinstra Melis Makelaars