fbpx

Doelestraat 1 B

LEEUWARDEN

€ 260.000,-

Soort woning

Type woning

Bouwjaar

bovenwoning
1900

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Inhoud

99 m²
— m²
403 m³

Aantal kamers

Aantal slaapkamers

4
2

Ligging

in centrum,

Vraagprijs

Status

Oplevering:

€ 260.000,-
Beschikbaar

Isolatie

dakisolatie

Verwarming

Garage

geen garage

Doelestraat 1 B

Beschrijving

Een prachtig 4-kamer appartement op één van de mooiste plekjes in de Leeuwarder binnenstad. Hou jij van het echte stadleven? De gezellige restaurantjes, cafeetjes, kleine straatjes en alles wat erbij komt kijken in een stadscentrum? Dan is dit ruime appartement wellicht iets voor jou! De hoofdingang weliswaar gelegen in de Doelestraat maar het fraai uitzicht over de welbekende Grote Kerkstraat, direct parallel gelegen aan de Bagijnenstraat en de Nieuwestad. Het stadspand dateert oorspronkelijk uit het jaar 1900 en heeft een prachtige uitstraling vanaf de buitenkant. Ook de binnenzijde ademt sfeer en gezelligheid uit, onder meer door de authentieke paneeldeuren met fraaie omlijsting rondom de kozijnen en ook de en-suite deuren die de voorkamer en de achterkamer van elkaar scheiden passen perfect bij de uitstraling van dit appartement.

Eerste verdieping
De voordeur bevindt zich in de Doelestraat aan de zijkant van het appartement. Via een vaste trap in de beneden hal kom je in de hal op de eerste verdieping. Direct aan je linkerhand vind je een keuken met opbergkast. Vanuit het raam van de keuken kijk je de Doelestraat in. Een klein stukje verder de hal in vind je een tweede deur aan de linkerkant welke toegang biedt tot de achterkamer/eetkamer met een authentieke zwarte marmeren schouw (niet meer actief in gebruik). Net als in de woonkamer vind je ook hier een fraaie houten vloer.

De en-suite deuren scheiden de eetkamer van de gezellige woonkamer met eveneens een houten vloer. Vanuit de ramen van de woonkamer kijk je prachtig de gezellige Grote Kerkstraat in. ‘De woonkamer beschikt ook nog over een eigen deur die je weer naar de lange hal brengt. Het toilet vind je tenslotte hier ook in deze hal.

Tweede verdieping
Via een vaste trap in de hal van de eerste verdieping kom je op de overloop van de tweede verdieping waarbij je toegang hebt tot 2 slaapkamers en een grote badkamer met douchecel, wastafel, designradiator en een tweede toilet. Ook vind je hier de aansluitingen voor je wasmachine.
Ruime vaste kasten op beide slaapkamers (met paneeldeuren) en een ruime betimmerde zoldering voor de nodige opslag maken de woning compleet.

Bijzonderheden
– Keurig 4-kamer appartement met veel sfeer en gezelligheid
– Prachtig gelegen op de hoek van de Doelestraat en de Grote Kerkstraat
– Binnen is recent geschilderd
– Mooie houten vloer in de voor- en achterkamer
– Sierlijk en stijlvol balkenplafond in de woonkamer
– Fraai timmerwerk en origineel hang- en sluitwerk
– Authentieke paneeldeuren en deuren en-suite
– Twee slaapkamers en een badkamer op de 2e verdieping
– Op nog geen 2 minuten lopen van de Nieuwestad (hartje centrum)
– Bijdrage VVE €100,- p/m

Bekijk de Video van de Doelestraat 1 B

Plattegrond

Waar op de kaart?

Streetview

DM WONEN

Bekijk nu ons nieuwste woonmagazine vol inspiratie binnenkijkers, tips, mooie verhalen en meer. Kortom: 100 pagina’s, met liefde geschreven over álles op het gebied van (duurzaam) wonen.

©2018 Duinstra Melis Makelaars / Privacy statement / Disclaimer

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars