fbpx

Douwelaan 18

OENTSJERK

€ 255.000,-

Soort woning

Type woning

Bouwjaar

eengezinswoning
2-onder-1-kapwoning
1987

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Inhoud

112 m²
277 m²
399 m³

Aantal kamers

Aantal slaapkamers

5
4

Ligging

in woonwijk,

Vraagprijs

Status

Oplevering:

€ 255.000,-
Beschikbaar

Energie label

C

Isolatie

gedeeltelijk dubbel glas

Verwarming

c.v.-ketel

Garage

geen garage

Douwelaan 18

Beschrijving

We hebben weer een erg leuke woning in Oentsjerk! En de ruimte in deze woning zal je doen verrassen. Het betreft een tuingerichte woonkamer die groter is dan je denkt. Een prettige open ruimte en heerlijk licht door de grote raampartijen aan de zuidkant. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamer en nog een zolderverdieping met een zee aan mogelijkheden!

Oentsjerk ligt in de streek Trynwâlden, een langvormige zandrug waar ook de dorpen Gytsjerk, Ryptsjerk, Aldtsjerk, Readtsjerk, Wyns en Mûnein toe behoren. Het dorp beschikt over diverse (maatschappelijke)voorzieningen zoals basisscholen, een kerk, een medisch centrum, sportverenigingen en een klein winkelcentrum. Oentsjerk heeft ca. 1850 inwoners. De omgeving rondom Trynwâlden wordt gekenmerkt door vele bos-, fiets- en wandelgebieden. Het ligt op de grens van de Friese Wouden met het open weidegebied aan de noordzijde. In slechts 10 minuten met de auto bevindt je je in Leeuwarden maar ook de busverbinding naar Leeuwarden en Dokkum is uitstekend.

Laten we je meenemen door de woning:
Via de voordeur stap je in de hal. Vanuit de hal heb je toegang naar de

Plattegrond

Waar op de kaart?

Streetview

DM WONEN

Bekijk nu ons nieuwste woonmagazine vol inspiratie binnenkijkers, tips, mooie verhalen en meer. Kortom: 100 pagina’s, met liefde geschreven over álles op het gebied van (duurzaam) wonen.

© 2022 Duinstra Melis Makelaars

Weten wat jouw woning waard is?

Plan vrijblijvend een GRATIS video-waardebepaling met één van onze makelaars